Můj kousek štěstí

Milenec a pošpiněný odkaz Mistra?

Velmi záleží na tom, jakými lidskými kvalitami její partner fanynky zaujme...

Pošlapala odkaz Mistra! Ničeho si neváží! Tak se o vdově po zpěvákovi vyjadřují někteří jeho věrní. Rozlítila je, protože si podle mnohých našla nového partnera.

Vila na Bertramce se stane muzeem Karla Gotta (†80) a vdova po zpěvákovi se přestěhuje do sídla údajně za bezmála 70 milionů korun v pražské čtvrti Císařka. To by asi Mistrovým příznivcům nevadilo, mnohým ale pije krev, že má Ivana Gottová (48) podle některých informací nového partnera.

Možná právě on je důvodem, proč si nyní pořizuje luxusní hnízdečko. Skloňuje se jméno Leona Tsoukernika (50), se kterým byla spojována po zpěvákově smrti.

Podnikatel, který například vlastní síť casin, a jehož jmění se odhaduje na několik miliard korun, ji tenkrát dokonce i s dcerami na čas ubytoval v jednom ze svých sídel. Údajně proto, aby si odpočinula a měla klid.

Už tenkrát se ale spekulovalo, že je mezi nimi romantický vztah. Oba to popřeli, najde se ale řada lidí, kteří jsou si i dnes jisti, že spolu ti dva něco mají.

Buď jak buď, pokud by prasklo, že Gottová udržuje poměr s novým mužem, nastaly by pro ni těžké časy. Někteří fanoušci zpěváka totiž tvrdí, že je úplně jedno, jestli má Tsoukernika, nebo někoho jiného, ale podle nich by novým vztahem pošlapala Mistrovu památku.

Byl by to odsudek asi příliš přísný. Od Gottovy smrti uplynuly více než čtyři roky, vdova má jistě na nový vztah nezpochybnitelné právo.

Jenomže pro fanynky byl Karel Gott téměř Bohem, vzhlížely k němu, obdivovaly ho a připustit vedle jeho partnerky někoho jiného, je pro ně prostě složité. Asi i proto Gottová s nikým oficiálně nebyla, dává si velký pozor, aby si v tomto ohledu „nenaběhla“.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden