Moje šťastná hvězda

Zlomil Lambora herečce srdce?

Herec ze seriálu Malá velká liga Marek Lambora (28) a hvězda seriálu Dobré zprávy Sára Rychlíková (25) už spolu podle informací z některých na sobě nezávislých zdrojů netvoří zamilovanou dvojici.

Rozejít se měli potají už na podzim uplynulého roku a asi to nebylo nic příjemného. Bolestná nevěra? Zatím se přesně neví, proč šli od sebe, ale kolují informace o tom, že byl herec své partnerce nevěrný. I kdyby to ale byla pravda, jejich vztah byl od začátku celkem zvláštní.

Ačkoli se často objevovali na stejných místech (v červnu 2023 v Paříži a o měsíc později ve Španělsku, kde surfovali), nikdy svou lásku nepřiznali. Poznat se spolu měli ve vinohradském divadle, kde oba dodnes působí.

Je půvabná a sama dlouho nezůstane.

Je to velký tajnůstkář

Lambora dlouho tajil i svůj předchozí vztah s modelkou Andreou Bezděkovou (29), nakonec se ale několikrát objevily jejich společné fotky na sociálních sítích. Po rozchodu byla Bezděková velmi smutná a doufala, že se k ní vrátí.

To by sice bylo nyní možné, ale nejspíš už sama nechce, protože je zamilovaná do zpěváka Sebastiana Navrátila (32). Uvidíme, zda si někoho najde v dohledné době i Lambora. Je to ale fešák a dlouho asi sám nebude. Totéž ale platí i o Rychlíkové, která patří k našim nejkrásnějším herečkám.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden