Moje šťastná hvězda

Miroslav Etzler: Další průšvih Etzlera na obzoru?

Poslední seriál mu zničil manželství

Oblíbený seriál Ordinace v růžové zahradě 2 bude mít novou posilu. Naskakuje do něj MIROSLAV ETZLER (52). Ten je sice charismatickým hercem, ale také zdatným svůdcem kolegyň. Podlehne některá jeho kouzlu i tentokrát?
Jeho nová role, kterou mu v seriálové Ordinaci scenáristé přisoudili, sice některým pěkně hne žlučí, ale ve skutečnosti se zřejmě budou muset mít Etzlerovy seriálové kolegyně na pozoru. V Ordinaci bude Etzler hrát charismatického, sebevědomého a velmi schopného doktora Karla Rytíře, který soupeří o přízeň půvabné MICHAELY BADINKOVÉ (38) alias doktorky Aleny Rytířové. Mnozí se ale už teď smějí pod vousy, protože o herci se ví, že je pěkný svůdník, a je proto celkem pravděpodobné, že i tentokrát padne v Ordinaci nějaký ženský skalp. Půvaby atraktivní slovenské herečky Badinkové známého milovníka krásných žen jistě nenechají dlouho chladným. Michaela je sice už léta vdaná za českého herce JANA TEPLÉHO ml. (40), s nímž má dvě děti, ale bude záležet jen na ní a stabilitě jejího manželství, zda ostřílenému milovníkovi odolá. Na pozoru by se ale určitě měl mít i manžel ANDREY KERESTEŠOVÉ (32), další krásné Slovenky, která v seriálu hraje roli doktorky Mariky. Do osidel charismatického herce by ale mohla upadnout i citlivá a momentálně svobodná IVANA JIREŠOVÁ (39). Ta se koneckonců už před lety v Ordinaci zapletla s dalším podobným svůdcem kolegyň – JIŘÍM LANGMAJEREM (50). U Etzlera by rozhodně nešlo o nic nového. Navíc je proslulý tím, že když se mu hormony splaší, neohlíží se nalevo ani napravo a do románků s kolegyněmi se pouští po hlavě bez přemýšlení o budoucích následcích.

Pavel Soukup O některých jeho avantýrách jistě dobře věděli i jeho seriáloví kolegové.

Je některá z nich v nebezpečí?
V divadle při zkoušení před mnoha lety oslnil i ZUZANU BYDŽOVSKOU (55), tu ale za několik let vyměnil za další kolegyni, VILMU CIBULKOVOU (53). S ní dlouhá léta tvořil dokonalý manželský pár. Až do roku 2011, kdy ho pobláznila další kolegyně během seriálu Cesty domů, exoticky vyhlížející kráska RADKA PAVLOVČINOVÁ (28). Pro Miroslava to ale byla jen bokovka, kterou okamžitě po provalení v médiích ukončil. Manželství s Cibulkovou už mu to však nezachránilo a Radce aférka zase zničila našlápnutou hereckou kariéru. Teď už by měl herec být čtyři roky ve vztahu s podnikatelkou HELENOU BARTALOŠOVOU (35). Jejich vztah je ale poněkud podivný, před rokem totiž Etzler veřejně prohlásil, že už je zase sólo. To ovšem sama podnikatelka popřela. „Vždyť jsme spolu v jednom bytě! Je mi úplně jedno, co on říká,“ zlobila se tehdy Helena. Zlé jazyky ale už tehdy tvrdily, že se chtěl takto s podnikatelkou rozejít, protože žádné ze svých partnerek, které ho nikdy dlouho nebavily, neměl odvahu říct to do očí. To, zda je teď ještě stále ve vztahu, či je už vážně sólo, proto není zcela jisté.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden