Můj kousek štěstí

Místo lásky jen „pracovní“ vztah?

Zajíček sedává sám.

Mezi nimi je to prý nahnuté, někteří lidé dokonce tvrdí, že se hvězda seriá­lu Na vlnách Jadranu se svým zajíčkem rozešla, nebo mu dala jinou „funkci“ než partnerskou.

Hana Gregorová (71) k těmto domněnkám zavdává hodně příčin. Na některé společenské akce ho sice bere, ale Ondřej Koptík (39) připomíná spíš kůl v plotě, než plnohodnotného přítele.

Postává opodál, zatímco herečka je středem pozornosti, jako třeba na premiéře muzikálu Anděl Páně. Muž, který se živí jako číšník, se nezapojuje, ani když je Gregorová obklopena rodinou, prý s ní nebyl ani na loňské utajené veselce jejího syna Ondřeje Brzobohatého (40) v Itálii.

Je jen „k ruce“?

Pro některé lidi je Koptík terčem posměchu, říkají o něm, že je něco jako tělesný strážce, který má držet ústa a krok, dokud jeho zaměstnavatelka nezavelí. Možná drsné přirovnání, ale podle určitých spekulací možná není daleko od pravdy.

Románek s Koptíkem začal už v roce 2016, tehdy se dokonce i zasnoubili.

Gregorová se před nějakou dobou přestěhovala do maďarské Rajky, Koptíka vzala s sebou. Celkem nahlas se už však hovoří o tom, že tam plní spíš roli „hodinového manžela“, než cokoli jiného.

A vlastně, proč ne? Možná mají dohodu, že on se postará, pokud jde o nejrůznější práce, a ona zase materiálně a finančně. To by dávalo logiku.

Vzala ho na milost?

Vdova po legendárním herci Radoslavu Brzobohatém (†79) se s Koptíkem v minulosti už několikrát rozešla, pak se zase dali dohromady. Přestože kolovaly zvěsti, že ho už má plné zuby a chlapík pro ni psal srdceryvné vzkazy a prapodivné básně na sociálních sítích. I toto by nahrávalo úvahám, že ho sice mohla vzít na milost, ale zároveň nastavit jiný druh vztahu, pro něho méně atraktivní, pro ni výhodný.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden