Můj kousek štěstí

Místo svatby Kloubkové s Kunešem drsný rozchod?

Konec nadějí?

Roky jí slibuje svatbu, jenže té se nejspíš nikdy nedočká. Navíc jsou tu řeči o nevěře... Došla už moderátorce trpělivost a její vztah definitivně dospěl k zániku?

Až příliš dlouho se čekalo na to, až oznámí zásnuby. Marně. Teď se spíše zdá, že vztah půvabné moderátorky je v troskách a svérázný tanečník jí mizí ze života.

Nedávno měla jet Kristina Kloubková (47) s dcerou Jasmínou (11) na hory, holčička ale onemocněla a moderátorka s ní musela zůstat doma.

Na tom by nebylo nic zvláštního, mnohé ale zarazil fakt, že když blondýnka tuto rodinnou situaci popisovala, ani slůvkem se nezmínila o partnerovi. Václav Kuneš (49) jako by neexistoval a v jejich plánech nehrál žádnou roli.

Románek s kolegou?

Také na jejím Instagramu byste ho v poslední době hledali marně. Možná se tím potvrzuje to, o čem nyní mluví – pár se měl rozejít. Je otázka, jestli je údajný rozchod jen dočasný, nebo ho lze pokládat za definitivní.

V minulosti už se koneckonců také rozešli a znovu sešli. Dokonce se spekulovalo o moderátorčině románku s kolegou Martinem Pouvou (60).

Ten měl být „odvetou“ za údajnou Kunešovu nevěru. Zda je to pravda, nebo ne, asi vědí jen samotní aktéři.

Sliby, chyby

Je ovšem veřejným tajemstvím, že Kloubkovou trápí fakt, že jí partner už roky slibuje svatbu, jenže ‚skutek utek‘. Zdálo se, že Kuneš se chomoutu vyhýbal, jak jen to bylo možné.

Takže jestli jí došla trpělivost, nikdo by se nemohl divit. Tanečník před časem prohlásil, že má od moderátorky „termín“ až do její padesátky, do té doby si ji prý musí vzít.

Podle mnohých to ale ona řekla jen v žertu, aby ho trochu popostrčila. Zdá se tedy, že jestli to vzal Kuneš vážně, tak je sám proti sobě. Následky tak už možná pociťuje na vlastní kůži.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden