Můj kousek štěstí

Místo svatby rozchod?

O svatbě tvrdí, že je to příprava na rozvod. Co na to říká snoubenec?

Byla viděna s Ivanem Trojanem (59)! Hledá snad hvězda seriá­lu Osada u šarmantního kolegy útěchu, protože doma jí to neklape? S optikem Filipem Žilkou (45) žije již dvanáctým rokem.

Seznámili se, když dělala reklamu brýlím. Byla to od prvního okamžiku velká láska, ale, ruku na srdce, od té doby se nikam příliš neposunuli. Tomu se jednoduše říká přechozený vztah – takový, který zjevně nikam nevede.

Žilka prý sice požádal plavovlásku o ruku, u zásnub ale na dlouho skončilo. Herečka totiž tvrdí, že je svatba nesmysl a že se vdávat nechce. Tady zřejmě něco neklape.

S Trojanem by jí to slušelo, navíc si také skvěle rozumějí.

O tom, že jejich vztah nikam nevede, se spekuluje už dlouho. Tím spíš nyní, když Jana Plodková (41) dělala na filmovém festivalu v Karlových Varech na červeném koberci doprovod Trojanovi.

Kde nechala svého optika, který na slavnostní události očividně chyběl, ví bůh. Trojan si léčí bolavé srdce po loňském rozchodu s manželkou Klárou (51).

S Plodkovou tak mohli najít útěchu jeden ve druhém. On se rozvádí, ona možná vězí v nikam nevedoucím vztahu. Společných témat k hovoru mají dost, a to někdy stačí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden