Moje šťastná hvězda

Má už doma manžela plné zuby?

Herečka je prý na všechno sama, podle všeho musí hodně vydělávat, aby zabezpečila nejen dceru, ale i muže.

Došly jí síly, zhroutila se! BERENIKA KOHOUTOVÁ (32) přiznala kolaps. Otázka je, proč k tomu došlo. Povídá se, že určitou část viny nese její manžel KRYŠTOF KUBÍN (37).


Natáčí seriály, filmy, dělá vlastní hudbu, stará se o dceru Lolu (3) a podle všeho i o manžela. Asi moc na jednoho člověka. Hvězda seriálu Jedna rodina musela vyhledat pomoc terapeuta. Okamžitě se objevily spekulace, že nejde pouze o pracovní „vyhoření“, ale že za tím stojí i problémy ve vztahu.


Není to tak dávno, co se říkalo, že je Berenice Kohoutové (32) její manžel Kryštof Kubín (37) nevěrný. Což by pro ni jistě byla velká rána. Její první manželství s bývalým manželem Tatiany Dykové (45) se totiž rozpadlo po dvou letech. A povídá se, že Pavel Čechák (45) ji také občas pozlobil.


Vyprchala už z jejich manželství veškerá láska?

Je doma na všechno sama?

Kohoutová s Kubínem se měli udobřit na dovolené na Zanzibaru, podle všeho to ale nevyšlo. Zdálo se, že se vrátili ještě víc rozhádaní, a od té doby se to s nimi asi „táhne“. Nikdo by se tedy moc nedivil, že herečce došly síly. „Asi bych si měla víc opakovat, že nemusím být dokonalá.

Ale ten vlak je dost těžké zastavit,“ napsala si na svůj profil na sociálních sítích. Šušká se, že velké nároky na ni má především její partner. Prý neodpouští žádnou chybičku.

Na druhou stranu o něm kolují historky, že doma příliš nepomáhá a pro Kohoutovou zkrátka není dostatečnou oporou. Asi tomu příliš nepomohlo ani přiznání herečky, že je na manželovi závislá.

Zadělává si na problémy?

Mohl si začít říkat, že ji má jistou a nemusí se snažit. Dlouhodobě se také povídá, že domácnost stojí zejména na příjmech Kohoutové. Kubín pracuje jako redaktor a píše reklamní texty. Vypadá to, že mu práce příliš nenese. Herečka se tak prý musí pořádně otáčet, aby bylo na běžný provoz, zvládli zaplatit účty a podobně.

Velkou oporou má být herečce její maminka.

A když se k tomu přidá hereččina posedlost vlastní dokonalostí, je zaděláno na obrovské problémy. Není samozřejmě žádná ostuda, že Kohoutová chodí k terapeutovi. Pomohl i jiným herečkám, například Tereza Ramba (34) si spolupráci s odborníkem moc pochvalovala. Hrozí však daleko větší potíže.

Co měla se svým kolegou?

Pokud je to opravdu tak, že se herečka nemůže opřít o vlastního manžela, terapeut vůbec pomoci nemusí. Mluvilo se o tom, že prožila románek se Stanislavem Majerem (45), se kterým hraje v Jedné rodině. Asi nikdo by ji neodsoudil, jestli by jí to pomohlo z nejhoršího.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden