Moje sladké tajemství

Místo velké lásky přišlo drsné italské manželství

Moje sladké tajemství

O Simoně Stašové (65) je známo, že jí to s muži nikdy moc nevycházelo. Stojí za tím jen ona pověstná smůla v lásce, anebo je herečka tak temperamentní, že s ní není možné vyjít?

Atraktivní Simona Stašová (65) si opravdu může gratulovat. Zatímco se jiné ženy v jejím věku marně pokoušejí zastavit čas, Simona zraje jako víno. A to samé platí o její kariéře. Snímek Pelíšky z ní po čtyřicítce udělal hvězdu a brzy přišly další velké role, jako například ta ve filmu Filipa Renče (55) Román pro ženy.

Muže dusila svou láskou

Rázem si všichni všimli, že Stašové každý další prožitý rok velice sluší, a že se z rozjívené holky, která si zahrála učnici Zuzanu v seriálu Žena za pultem, stala krásná zralá žena. Její fanoušci se tak pochopitelně zajímali, proč talentovaná herečka stále nenašla toho pravého.

Jistě, Stašová byla dvakrát vdaná, jenže obě její manželství skončila rozvodem. Leccos naznačila i sama herečka, když už před několika lety upřímně přiznala: „Já jsem svý mužský

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden