Můj čas na kafíčko

Mladý milenec skáče, jak herečka píská?

Nad podivnou láskou Hany Gregorové (67) a jejího mladého milence Ondřeje Koptíka (35) všichni dlouho nevěřícně kroutili hlavou. Nikdo nevěřil, že by jejich vztah s tak velkým věkovým rozdílem mohl vydržet.

Jenže čas ukázal, že tito nesourodí milenci k sobě přece jen patří. A to i přesto, že si prošli společenským peklem. Naposledy se spolu Hana s Ondřejem ukázali na Česko-Slovenském plese, kde sršeli nadšením a úsměvy rozdávali na všechny strany.

Vztah s kolouškem ji změnil k nepoznání
Herečka vypadala vedle mladšího partnera jako znovuzrozená, na všechny byla milá, i když většinou na hodně lidí působila až příliš rázně. Jako by ji někdo vyměnil a ona pookřála vedle milence, který ji v minulosti zradil, když na ni házel špínu.

Vypadá to, že momentálně prožívají druhé líbánky, protože na akci Hana Ondřeje celý večer opečovávala. Upravovala mu smoking, držela ho něžně za ruku a u slavnostní večere po sobě neustále házeli zamilovaným očkem.

Na plese byli středem pozornosti a všichni jen zírali, jak se z dříve nepříjemné herečky stala pokorná žena, která zkrotla jako beránek. A tato role jí sedí daleko víc než rázná sekernice.

Ačkoli má Koptík na kontě několik průšvihů, na vztahu s Hankou mu očividně záleží
a poslední dobou seká latinu. „Myslela jsem si, že už nikdo nebude v mém životě po Radkovi. Stalo se. Dala jsem druhou šanci. Jsem nekompromisní, neodpouštím jen tak,“ řekla Gregorová.

Dává si pozor, aby ji ničím nezklamal
Věkový rozdíl, který mezi partnery je, jí nikdy nedělal problém, naopak se vždy hrdě prezentovala jako žena, která má vedle sebe mladšího partnera. „A i když je asi o 30 let mladší, mám se zabít? Funguje to, je to fajn, je to příjemné.

Nejsem odkázána na to, aby mě někdo živil. Ale když budu na vozíku, dovolím mu, aby mě vozil,“ dodala. Jak v současnosti pokročil jejich vztah? Budou se brát? Koptík žádal Gregorovou o ruku několikrát, ale pokaždé, jak se říká, utřel nos. Dnes už všechna rozhodnutí nechává Ondra na Hance.

A tak skáče, jak jeho milá píská, protože se bojí, aby o ni kvůli své temné minulosti nepřišel. Alkoholu a drogám se prý vyhýbá velkým obloukem. Překonal ono pokušení? Zdá se, že ano, protože v poslední době nebyl viděn se sklenkou alkoholu v ruce. Zatím mu to vychází, ale jak dlouho to vydrží?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden