Moje šťastná hvězda

Moc toužil po velké slávě

Moje šťastná hvězda

Odešel přiliš brzy. Nestačil ukázat svůj talent.

Díky jediné roli zná JOSEFA STÁRKA (48) každý. On však nikdy nebyl hercem, sám se něj totiž nepovažoval. Jak rychle jeho popularita stoupala, tak rychle všechnu pozbyl. Jeho život je ovšem dodnes jedním velkým otazníkem.

Všichni si ho pamatují jako doktora Káju v komediích Slunce, seno a erotika a Slunce, seno a pár facek. Stačilo to na to, aby se z Josefa Stárka (†48) stala hvězda první velikosti. Možná by toho před kamerou dokázal ještě mnoho. Talent na to rozhodně měl. Ze světa však odešel náhle. Byl to šok, nikdo to nečekal.

Spřátelil se s Růžičkovou

Narodil se v Praze roku 1950, a přestože jeho rodina nikdy neměla s herectvím nic společného, čirou náhodou se mu podařilo k filmu dostat. Tehdy pracoval v nočním gay

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden