Můj kousek štěstí

Sladká novinka prozrazena?

O partnerovi a rodině dlouho snila, s Brzobohatým má svůj sen na dosah.

Nevolno se udělalo Daniele Brzobohaté (44), dříve Písařovicové, když moderovala jistou společenskou akci. V obličeji zničehonic zbělela, sedla si na pódium a ruku si prý položila na břicho.

Vzhledem k tomu, že se v září v Itálii tajně provdala za Ondřeje Brzobohatého (40), všeobecně se soudí, že tolik vytoužené miminko je už na cestě. „Mám odjakživa nízký tlak, a jak je tady vydýchaný vzduch, tak se mi dělá nevolno,“ vysvětlovala bleskurychle tmavovláska.

Vzali se jen čtyři měsíce po zásnubách. Proč ten spěch?

Ale kdoví, zda se její verzi dá věřit, všichni dobře víme, jak mistrovsky dokážou známé osobnosti mlžit, zejména, když jde o plánování rodiny. A dá se počítat s tím, že případné těhotenství by moderátorka chtěla utajit co nejdéle.

Rozhodně ale nelze vyloučit, že se veselka po pouhé patnáctiměsíční známosti konala i proto, že je brunetka v požehnaném stavu. Koneckonců dohadům nasvědčuje také fakt, že Daniela se rozhodla skončit na internetové televizi DVTV, jejíž tváří byla.

Zvolnila zběsilé pracovní tempo a s Ondřejem koupili nový, prostorný byt. Tohle jednoznačně vypadá jako příprava na přivítání nového člena rodiny.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden