Moje sladké tajemství

Svatba v nedohlednu

Slovenská zpěvačka Dara Rolins (50) tvoří pár s fotbalistou Pavlem Nedvědem (51) už nějaký pátek. Dvojice proto dostává otázky, kdy se konečně rozezní svatební zvony. Popová diva se ale do ničeho nežene. Má k tomu důvod?

Zpěvačce Daře Rolins (50) láska k Pavlu Nedvědovi (51) svědčí, o tom není pochyb. I proto se může jejím fanouškům zdát, že popová hvězda snad vůbec nestárne.

Jsou spolu šťastni, žádný vážný krok ale v plánu nemají.

A není se ani co divit, že dostává hodně otázek týkajících se posunu v jejich vztahu. Podle jejích příznivců by byla svatba namístě, protože Rolins s Nedvědem se k sobě doopravdy hodí.

Takové tělíčko by si jistě rád hýčkal každý muž.

Bojí se, že se zase něco pokazí?

„Já si myslím, že takhle je to naprosto v pořádku a nechybí tomu nic. Říká se nikdy neříkej nikdy, ale v plánu to nemáme,“ svěřila zpěvačka. Za tím, že se do ničeho nežene, může stát i fakt, že má za sebou několik nevydařených vztahů.

Stačí vzpomenout třeba Patrika Vrbovského (46) alias rappera Rytmuse, s nímž se nerozešla zrovna v nejlepším, nebo otce její dcery Laury (15), hudebníka Matěje Homolu (50), který si za jejími zády užíval s jinou. My ale věříme, že na velkolepou veselku jednoho dne určitě dojde!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden