Moje šťastná hvězda
Moje šťastná hvězda Speciál 1/2024
Moje šťastná hvězda Speciál 1/2024

Právě vyšlo první číslo letošního Speciálu pod hlavičkou vašeho oblíbeného časopisu Moje šťastná hvězda. A jako již tradičně, i tentokrát na vás čeká spousta stránek dechberoucího čtení. Nyní jsme se zaměřili na milostné skandály slavných. Dozvíte se například, které vztahy ostatní pořádně pobouřily, jaké milostné zvraty známé osobnosti prožili, i kdo se dokázal se vším vypořádat s grácií. 

Když se veřejnost dozvěděla o tom, že má Viktor Preiss (76) nemanželské dítě, nikdo tomu nemohl uvěřit. Vždyť s Janou Preissovou (76) do té doby tvořili harmonický pár, kterému se jakékoli skandály a problémy vyhýbaly obloukem. Místo však toho, aby herečka práskla do stolu a rozešla se s nevěrným manželem, naopak se snažila jejich manželství stůj co stůj zachránit. A měla k tomu dobrý důvod. Sama byla kdysi svědkem toho, když se její rodiče rozváděli a nebylo to vůbec nic pěkného.

Maminka ji dokonce nabádala, aby se s otcem přestala bavit, protože nedokázala přenést přes srdce, že jejich manželství nevydrželo. I z toho důvodu nechtěla, aby jejich synové trpěli stejně jako kdysi ona a dala manželovi druhou šanci. Od té doby jsou stále spolu a dokázali překonat i další příkoří, které jim osud nachystal. A dnes, s odstupem času, říká, že je stale tou naivní holkou, kterou tehdy Preiss potkal na schodech DAMU, a on tím neodolatelným klukem, který jí během chvíle ukradl celé srdce.

To Alena Mihulová (58) zprvu vůbec netušila, že protivný režisér, který na ni pořád jenom křičí, bude jednou jejím životním partnerem. Když Karel Kachyňa (†79) pochopil, že řev na ni rozhodně neplatí, začal zjišťovat, že mladičká herečka je úplně jiná než jeho předchozí partnerky. A tak netrvalo dlouho a pozval ji na rande. Jenže když se o tom dozvěděl štáb, všichni byli v šoku a Mihulovou od Kachyni odrazovali.

Důvodem byl nejen velký věkový rozdíl mezi nimi, ale i to, že se slavný filmový tvůrce rád otočil za každou sukní. Mělo to však háček – v té době už do něj byla zamilovaná až po uši. Než aby ale poslouchala narážky a hloupé řeči od druhých, rozhodla se, že bude jejich vztah tajit. A vydrželo jí to dlouhých 10 let!

Románky vznikají na natáčení poměrně často. Ovšem na ten, který prožila Markéta Plánková (45), by herečka nejraději nadobro zapomněla. S Romanem Štolpou (59) to vypadalo slibně. Dokonce jí ani moc nevadilo, že je ještě ženatý. Jenže když s ním otěhotněla, nastalo pro ni hotové peklo. Kolega jí prý řekl, ať jde na potrat.

Dítě si nechala a jednu chvíli to dokonce vypadalo, že se všechno špatné k dobrému obrací. Nakonec ale krásné herečce zbyly jen oči pro pláč. Dodnes Štolpovi nemůže přijít na jméno, i z toho důvodu, že v době jejich vztahu rád sáhl po lahvi s alkoholem a mnohdy se doma neukázal klidně i několik dní.

Ve speciálu se samozřejmě dozvíte i další zajímavé a šokující příběhy. Pevně věříme, že se rozhodně nebudete nudit.

Titul si můžete koupit zde ZDE

Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz