Moje šťastná hvězda

Monogamie není nic pro skladatele Ondřeje Soukupa

Má zvláštní názory na život

Říká se, že žádný skvělý talent není zadarmo, každý, kdo jej má, za něj platí určitou daň. Tak jako ONDŘEJ SOUKUP (65).

Hudební skladatel vede zvláštní život. Je už léta ženatý s textařkou GABRIELOU OSVALDOVOU (63), mají spolu i dospělého syna, přesto však spolu nežijí, protože Soukup společnou domácnost sdílí se svou další partnerkou, zpěvačkou LUCIÍ ŠORALOVOU (39). Tento zvláštní vztahový trojúhelník budí zájem a nabádá k mnoha otázkám.

Je „tou“ druhou, nebo „tou“ první?

V každém případě je Lucie matkou dvou Soukupových dětí, dcery REBEKY (4) a malého synka ONDŘEJE (1), které bezmezně miluje. Péče o obě ratolesti se stala alfou a omegou jejího současného života. Ten dřívější, který se točil kolem divadla a zpívání, vzal téměř za své. Ona sama však na to doplácí absolutním nedostatkem času a soukromí. Zejména po narození Ondřeje se situace zhoršila natolik, že musela být povolána na pomoc chůva.

Nevěrník

Soukupovi nelze upřít, že svoje děti miluje a nezanedbává. Dalo by se ale očekávat, že ve svých letech, jak se říká, už „zklidnil hormon“.Ondřej přiznává, že s věkem poněkud zlenivěl, ovšem líný v jeho překladu neznamená věrný. Trvá na tom, že muži nejsou stvořeni k monogamii. Svou zálibu v ženách vysvětluje tak, že jsou pro něj inspirací při tvorbě, což prý zejména u umělců není nic zvláštního.

Jak dlouho ještě bude Gabriela Osvaldová provdaná?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden