Můj kousek štěstí

Mraky nápadníků u nohou

Najde lásku?

Otevřeně se chlubí, že jí u nohou leží velké množství nadšených ctitelů. „Mám mraky nápadníků,” raduje se Miss World 2006 Taťána Kuchařová (34).

„Někteří mi skládají básničky, písničky. Je to ale milé, nechci to shazovat, vážím si toho.“ Zatím však Taťána Kuchařová (34) neupřesnila, který z lidových umělců ji uchvátil.

Přitom fanoušky by zajímalo, jakou tvorbou by bylo možno získat její srdce. Zaujala by ji dejme tomu báseň opěvující její štíhlý pas? Anebo romantická píseň o kráse blond kadeří a oslnivém lesku zelených očí?

Bludný kořen

Mladé perspektivní muže z Prahy a okolí by jistě zajímalo, jakým způsobem se mají o rozvedenou krásku ucházet. Zabralo by třeba zpívat jí pod balkonem zamilované písně s kytarou? Odborníci na lidskou duši se domnívají, že na tohle je příliš brzy.

Taťána se ze šoku, který jí způsobil rozvod, zatím očividně nevzpamatovala. Jako by šlápla na bludný kořen, pohybuje se v začarovaném kruhu. Je plná zlosti a hází špínu na bývalého manžela Ondřeje Brzobohatého (39).

Vše nasvědčuje tomu, že na novou známost není připravena. Jediné, co ji zatím zcela pohlcuje, je proklínání exmanžela. Vyžívá se v tom až příliš, skoro jako by zapomněla, že tak se dáma nechová.

Matka Gregorová

Oleje do ohně s požitkem přilévá Ondřejova matka Hana Gregorová (69). Jako by jí byla bývalá snacha úplně lhostejná, jako by ani v nejmenším nechápala Tánin nefalšovaný zármutek nad nešťastnou láskou.

„Nechci to shazovat, ale pro mě Miss World neznamená, že je to značka něčeho kvalitního,“ pravila matka Gregorová příkře. Je v ní soucitu asi jako v bedně dynamitu.

Až se Taťána vzpamatuje, snad se zaraduje, že už není spřízněna s touto podivuhodnou tchyní. A jestlipak se matka Gregorová dočká snachy, která bude „značkou něčeho kvalitního“? Ze srdce bychom jí to přáli.

Kapitální úlovek

Až pět let prý může trvat, než se člověk vzpamatuje z rozchodu s velkou láskou. Ale podle psychologů přitom není výjimkou, když dotyčný naváže plnohodnotný vztah již po roce.

Snad tedy existuje naděje, že se nejkrásnější žena světa roku 2006 ještě letos anebo napřesrok pochlubí kapitálním úlovkem. Tak dokonalým mužem, že samým údivem spadnou brejle i matce Gregorové a jejímu nestálému synovi se přinejmenším zamlží.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden