Můj kousek štěstí

Muži, cožpak jste slepí?!

Nějakého muže po svém boku moderátorka potřebuje, zkouší to prý i na seznamkách.

Je stále sama. Vypadá to, že selhal dokonce i seznamovací inzerát, v nějž doufala. Řeklo by se, že to tak půvabná dáma, česká miss 2009, nemá zapotřebí.

Jenže nešťastná rozvádějící se moderátorka, která čelí navíc i finančním problémům, se rozhodla zkusit cokoli, aby znovu našla lásku. Z důvěryhodných zdrojů z její blízkosti se proslýchá, že Iveta Lutovská (40), donedávna Vítová, už propadá zoufalství.

Musí dřít, aby uživila sebe a své dvě děti. Dospěla ke smutnému závěru, že zdaleka ne všichni muži mají zájem o mámu s dětmi, v jejím případě se jedná o Anetu (10) a Matěje (2).

Rozvod s Vítem stále není u konce, prý s ním není řeč.

Ten, kdo by o ně zájem mít měl, vlastní otec Jaroslav Vít (46), si prý našel mladou milenku Dominiku Kratinovou (30). Lutovská tak silný úder ze strany člověka, který jí u oltáře slíbil lásku, těžce nesla.

Kdo by se divil, že je na dně a hledá spřízněnou duši? Nedávný vztah s vdovcem, s nímž se seznámila ve škole své dcery, je zjevně už také minulostí.

A blondýnka je zase osamělá. Zdá se, že jsou muži už úplně slepí. Nebo se bojí vkročit do vztahu s kráskou, na kterou se valí problémy ze všech stran.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden