Moje šťastná hvězda

Roky ukrývané tajemství bude brzy odhaleno?

Moje šťastná hvězda

Ačkoli už Karel Gott více než čtyři roky nežije, jeho jméno stále táhne. Vdova Ivana toho umí skvěle využít a díky tomu je v balíku!

Když před čtyřmi lety odešel Karel Gott (†80) do uměleckého nebe, zůstalo po něm na světě prázdné místo. Vdova Ivana Gottová (47) o jeho památku s láskou pečuje. Ne však zadarmo!

Hudební legenda Karel Gott (†80) svým věrným fanouškům i více než čtyři roky po smrti stále moc chybí. Jakmile tak někdo odhalí nové informace o jeho životě, je o ně samozřejmě stále velký zájem. O jeho památku s láskou stále pečuje vdova Ivana Gottová (47).

Samozřejmě to ale nedělá zadarmo a dlouhodobě jí díky tomu na účet chodí pohádkové peníze. Na kolik si tak může díky jeho neutuchající slávě přijít? Oblíbený zpěvák Karel Gott stále žije v srdcích mnoha jeho příznivců. Stále si

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden