Můj čas na kafíčko

Ujíždí od ní na Moravu za mladší milenkou?

V poslední době se povídá, že vztah herečky ze seriálu ZOO Evy Burešové (30) a kuchaře Přemka Forejta (36) prochází hlubokou krizí.

Oba se sice snaží dělat, že se nic neděje, a třeba společně vyrazili na předávání Slavíků, ale má to být jen kamufláž a snaha udržet jejich fanoušky v klidu. Burešovou má dlouhodobě trápit, že Forejt střídavě přejíždí z domova do Olomouce a zpátky. Bojí se snad, že tam má milenku, jak se už dlouho povídá?

Přemek Forejt (36).

Další zrada?

Vždy si přála milujícího partnera a rodinu, to je pro ni v životě nejdůležitější. Oboje sice má, ale něco tomu chybí, a sice společný čas. Toho si užijí opravdu málo, a to hlavně proto, že Forejt své klíčové podnikání ve vzdálenější Olomouci, kam dojíždí hned třikrát týdně.

Množí se povídačky o tom, že tam nejezdí jen kvůli své luxusní restauraci, ale i proto, že se tam potkává s neznámou ženou. Jelikož se to říká už dlouho, patrně se tyto spekulace dostaly i k Evě Burešové, a protože je to citlivá žena, určitě ji to vnitřně ničí.

Bohužel má z minulosti zkušenost s tím, když od ní muž, kterého miluje, uteče. Stalo se jí to před lety s hudebníkem Michaelem Krásným (39), kterému přitom porodila syna Nathaniela (6) a vše vypadalo idylicky a dokonale. Jenže pak si hudebník uvědomil, že na roli otce není připraven, a herečku se synem opustil.

Odcestoval do zahraničí, jako by se lekl zodpovědnosti. Burešová kvůli tomu proplakala mnoho bezesných nocí. Nemohla uvěřit, že se tak rozhodl. Dlouho poté ještě naivně věřila, že si to rozmyslí, vrátí se a pokusí se vztah dát dohromady. To se ale nestalo.

Bude vůbec někdy svatba?

A nikdo se jí asi nemůže divit, pokud se v době, kdy je Forejt v Olomouci, strachuje kvůli tomu, že ji něco podobného potká znovu. Nepřidává jí na klidu ani to, že ji kuchař stále nepožádal o ruku, ačkoli si to moc přeje. Forejt to ale zatím ignoruje a dost možná to nemá ani v úmyslu.

V redakci jsme se ale shodli na tom, že je to nejspíš kvůli tomu, jak moc pracuje, a že jakmile bude mít trochu času, nejspíš to začne promýšlet a Evu ještě originálně překvapí. Moc bychom jí to přáli už také s ohledem na jejich společného syna. A také k velkým dluhům, které společně splácí na domě.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden