Můj kousek štěstí

Řeší krizi ve vztahu nevěrou?

Svátky mohou vztah oživit, ale i naopak…

Prý si připadá opuštěná. Kristýna Ryška (38) už je natáčením seriálu Zlatá labuť asi také dost vyčerpaná.

Chybí jí rodina, domů do Rožnova pod Radhoštěm se moc nedostane. Nedávno měla dostat další ránu. Stále častěji se totiž ozývají hlasy, že Jana Ryšku už nebaví neustále čekat, jestli se jeho drahá polovička náhodou objeví mezi dveřmi a rozkřiklo se, že prý spadl do mimomanželského románku.

Šéf folklorního souboru Ryška je obklopen tanečnicemi.

Herečka je podle všeho zoufalá, zákulisní drby naznačují, že se o tom dozvěděla. Srdce roztrhané na cáry, nesnesitelná bolest, ale také odhodlání bojovat, tak se podle mnoha lidí momentálně cítí.

Ti dva ale určitě mají naději, přestože kolují zvěsti, že také herečka není úplně svatá a měla si v Praze najít kamaráda. Mužskou náruč podle všeho potřebovala, když bojovala s odloučením od milovaných a neměla komu se svěřit.

S Ryškou si tak mohou být kvit. Jenže je otázkou, jak on svůj údajný románek bere. Jestli je to jen úlet, nebo něco víc.

Kdyby se zamiloval do jiné, znamenalo by to samozřejmě vážný problém, který by třeba mohl řešit až dramatický rozvod. Ale snad to tak daleko nezajde, manželům to totiž spolu moc sluší.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden