Můj čas na kafíčko

Myslí si Lambora na starší kolegyni?

Kdo by to byl řekl, že by se mohl zrodit románek mezi Zuzanou Kajnarovou a Markem Lamborou, že?

Atraktivní herečka Zuzana Kajnarová (41) je hvězdou seriálu Specialisté v rozpacích. V seriálu měla milostné scény s mladším kolegou Markem Lamborou (28) a údajně se během nich do něj zamilovala.


Lambora to prý cítí a starší kolegyně mu také není lhostejná. Dokonce se povídá, že jednou po natáčení zkusil s herečkou i flirtovat, nicméně ona si od něj stále držela odstup. Dobře totiž ví, že je zadaná, přesněji řečeno dokonce vdaná.


Marek Lambora (28).

Jejím manželem je od roku 2012 herec Roman Říčař (47). Ten se sice drží stranou, a mohlo by se zdát, že se potají rozešli, ale není tomu tak. Jen jednoduše nestojí o pozornost médií. Ví se ale, že společně s Kajnarovou vybudovali penzion, který se těší zájmu a dobře jim vydělává.

Herečka o Říčařovi vždy mluvila jako o svém panu Božském. Lambora je momentálně po rozchodu s krásnou Sárou Rychlíkovou (25). Jejich životní cesty se měly rozdělit už na konci uplynulého roku. Zajímavé je, že se k lásce nikdy nepřiznali, ačkoli se často ve stejný moment objevovali na stejných místech.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden