Moje šťastná hvězda

Nedá si pokoj a stále Vondráčkovou svádí?

V nekonečném seriálu Ulice se děj neustále točí kolem herečky Lucie Vondráčkové (44) a jejího milence Ondřeje Studénky (38). Jedna milostná scéna střídá druhou a společné polibky už nejspíš oba raději přestali počítat.

Je do ní zamilovaný?

Náš zdroj z natáčení seriálu, který si nepřeje být jmenován, ale tvrdí, že Studénka by rád vášnivé okamžiky s Vondráčkovou zažíval i ve skutečném životě. Říká se, že se mu dostala do hlavy a je v tom až po uši.

Dokonce se povídá, že se měl pokoušet s Vondráčkovou několikrát po natáčení flirtovat, ale ona mu zatím nedává žádnou šanci. V  jejím srdci má totiž už nějakou dobu místo pouze výrazně mladší bojovník MMA Zdeněk Polívka (25), kterého si dokonce nastěhovala k sobě domů a představila ho synům.

Ondřej Studénka (38).

Chce se ji udržet

Polívka ji rád doprovází na akce s celebritami a vždy na nich společně působí jako zamilované hrdličky. Dokonce se už nějaký týden spekuluje o tom, že se herečku chystá požádat o ruku! Těžko si tak představit, že by Polívku vyměnila za Ondřeje Studénku. Maximálně bude ochotna mu nabídnout přátelství.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden