Můj čas na kafíčko

Na koho Gott poslal právníky?

Stačila jedna choulostivá fotografie a oheň je na střeše!

Spolupracují spolu už přes deset let a za tu dobu se nikdy nestalo, že by se pohádali nebo na sebe byli naštvaní. Teď je všechno jinak! Zpěvák Karel Gott (77) povolal na svého dvorního novináře Jiřího Krušinu (32) právníky.

Proč? Prý kvůli knize plné rádoby choulostivých fotografií čtyřicetinásobného zlatého slavíka, kterou Krušina nedávno vydal. Ten Karla Gotta provázel na všech jeho cestách přes deset let. Fotil ho, psal o něm, až se nakonec rozhodl vydat knihu Na cestách se Slavíkem. To se mu ale krutě vymstilo. „Nesouhlasím se snímky z koncertních šaten. Nevěděl jsem o nich,“ prohlásil zpěvák, který s Krušinou jen pár chvil předtím vedl půlhodinový telefonát. Ze své vlastní hlavy to ale Gott jistě nemá.

Jiří Krušina

Zřejmě mu za fotografii, na níž si rozepíná poklopec, vyčinila manželka Ivana (40). Žárlí snad na něj za to, co se stalo v minulosti? Nebo se jen snaží z novináře vytáhnout nějaké peníze? „Kniha jako celek byla vydána bez předchozího souhlasu pana Gotta,“ stojí v prohlášení tiskové mluvčí a manažerky Anety Stolzové (34). Zdá se, že Ivana Gottová si hned tak něco líbit nenechá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden