Můj kousek štěstí

Zamilovaná Petřeková! Na obzoru je nová láska v seriálu ZOO

Před kamerou i za ní.

Po natáčení v Turecku se Michaela Petřeková (25) vrátila do seriálu ZOO a spekuluje se o tom, že se začaly dít zajímavé věci nejen na natáčení, ale i mimo dohled kamer.

Brunet­ka si prý více než dobře notuje s Markem Němcem (41). Přitom to ještě nedávno vypadalo, že je zamilovaná do Matěje Petráka (24). Otázka je, zda už je sympatický Matěj úplně ze hry, nebo to herečka hraje na obě strany.

Němec odešel od manželky a ukazuje se s milenkou Petrou, i to ale nemusí být definitivní...

Petrák zabojuje?

Petrák se zdá jako velmi váhavý patron. Než se k něčemu rozhoupe, trvá to věčnost a Petřekové zřejmě došla trpělivost. Hovoří se o tom, že je v poslední době až podezřele veselá.

Pokud si ale bude chtít Němec seriálovou potvoru Markétu získat jen pro sebe, nebude to úplně procházka růžovou zahradou. Petrák se věnuje krom herectví bojovým sportům, a tak je možné, že o svou partnerku ještě doslova zabojuje.

Koneckonců ani Němec není tak docela volný, poté co odešel od manželky Johany (44), s níž má dvě děti, cukroval po boku nové přítelkyně Petry Hebké. Možná, že se ale opět rozhodl „změnit působiště“.

Kdo vyhraje?

I když se Petřekové Němec zřejmě líbí, mezi potenciálními kavalíry může ještě vybírat. Ve hře by mohl být i Vojtěch Vodochodský (28) ze seriálu O mě se neboj, který je čerstvě sám.

Rozešel se s kolegyní Sárou Rychlíkovou (23). Nakonec to třeba bude tak, že když se dva perou, třetí se směje. Pro Vojtěcha by však mohla být Michaela jen vrbou, ke které by chodil léčit své bolavé srdce po nešťastné lásce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden