Můj čas na kafíčko

Nebude Martin Donutil litovat, že ji požádal o ruku?

Uplynulý rok byl pro herečku ze seriálu Ulice Sáru Affašovou (28) a jejího partnera, herce Martina Donutila (31), opravdu složitý.

Přišli totiž o vytouženého syna, kterému těsně před porodem přestalo bít srdce. Po zmíněné tragédii se rozhodli vycestovat do amerického New Yorku a tam přijít na jiné myšlenky.

Rozhodl se, že si ji chce vzít

A právě na zdejším hlavním náměstí Times Square došlo na okamžik, který určitě herečce zlepšil náladu. Syn známého herce Miroslava Donutila (71) před ní totiž poklekl a požádal ji o ruku. „Budeme se brát,“ radostně oznámila Affašová na sociálních sítích.

Co na to asi říká jeho otec, který mu dlouho vztah s herečkou vymlouval? Táta mu promlouval do duše, aby si na podobný vztah dal pozor. A to hlavně proto, že je podle něj soužití s Affašovou náročné.

Otec mu Affašovou vymlouval

Martin Donutil se ale slovy svého otce nenechal ovlivnit a evidentně věří, že je Affašová ta pravá. Možná to chtěl otci dát jasně najevo i tím, že ji požádal o ruku.

Teď už ji totiž chtě nechtě bude muset přijmout do rodiny, jinak by se také mohlo stát, že mu to pokazí hezký vztah se synem, a to by určitě nechtěl. A bude muset také skousnout drby, které se z okolí Affašové linou od chvíle, kdy začala chodit s Martinem Donutilem.

Proč s ním herečka doopravdy je?

Říká se totiž o ní, že prahne po kariéře a do slavné herecké rodiny se chce dostat z čisté vypočítavosti. Těžko říct, co je na tom pravdy, fakt ale je, že coby herečka zatím tolik úspěchů neposbírala. Má sice roli v seriálu Ulice, ale to určitě není něco, s čím by se spokojila.

A pokud se bude jmenovat Donutilová a bude se vědět, do jaké rodiny patří, možná i nějakou roli dostane z protekce. A nebo se třeba objeví v projektu s otcem současného snoubence. Zatím ale není stanoveno datum svatby, tudíž se ještě může stát cokoli.

S tanečníkem to předtím nevyšlo

Sára Affašová předtím, než si našla Donutila, chodila s tanečníkem Michalem Necpálem (35). Vypadalo to, že jim to vydrží spoustu let. Hodně ho podporovala během StarDance, kde tancoval s herečkou Veronikou Arichtevou (36).

Tehdy se šuškalo i o tom, že spolu tanečník s herečkou něco mají, ale nikdy se to nepotvrdilo. Na Necpálův rozchod s Affašovou to ale možná vliv mít mohlo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden