Můj čas na kafíčko

Na počátku seznámení Harrisona Forda a Callisty Flockhart byl velký trapas!

Rozhodla se pro něho, když zjistila, že si báječně rozumí s dětmi!

V době seznámení měli oba měli za sebou už velké úspěchy. Harrison Ford (76) ale Calistu Flockhart (53) vůbec neznal!

Své dětství prožila Calista Flockhart (53) ve znamení častého stěhování. Bylo to kvůli otcově práci. Tatínek byl úspěšný, stále ho povyšovali, ale obnášelo to vždy změnit i místo působiště. Když byla budoucí televizní hvězda malá, herectví jí nijak zvlášť nelákalo – tvrdila prý, že chce být klaunem. Přesto se po vystudování univerzity věnovala hraní, nejprve hlavně v divadlech. Prorazila i na Broadwayi a právě tam si ji všimli tvůrci připravovaného seriály Ally McBealová. Ten z Calisty udělal hvězdu po celém světě, od Kanady až po Nový Zéland. Viděly ho miliony diváků, ale pro některé lidi zůstával něčím neznámým. Třeba pro Harrisona Forda (76).

Nevěděl, kdo ho to polil vínem!

Představitel legendárního Indiana Jonese to také neměl s kariérou zrovna přímočaré. Když žil s první manželkou Mary Marquardt (+65), získával ve filmech jenom malé role. Musel rodinu živit rukama, což se mu ovšem dařilo. Jako tesař neměl konkurenci. Právě tohle řemeslo ho přivedlo až k hollywoodské slávě. Díky tesařině se seznámil s režisérem Georgem Lucasem (74) a ten ho pak obsadil do svých megaslavných Hvězdných válek. Od té doby se stal Harrison jedním z nejpopulárnějších světových herců. Calista to v době, kdy se spolu seznámili, samozřejmě věděla. Bylo to při předávání cen Zlatý globus a první kontakt nebyl zrovna nejšťastnější. Calista totiž nechtěně polila Harrisona vínem. Díky zmíněnému seriálu byla zrovna na vrcholu slávy a docela se jí dotklo, že Harrison vůbec neměl ponětí, co je to za nešiku, která provedla tenhle trapas. Pochopil ale, jak tím Calistu nechtěně urazila tak jí pozval na rande. Herečka nedlouho předtím adoptovala malého chlapce. Chtěla ho vzít s sebou. Harrison souhlasil a to byl důležitý moment. Calista pochopila, že chlap, který se nebojí dětí a umí to s nimi, je pro ni ten pravý. A vůbec nezáleželo na tom, že byl o více než dvacet let starší!

O ruku jí požádal před lidmi v restauraci!

V Hollywoodu tak vznikl nový slibný pár. Jejich vztah probíhal bez skandálů, ale do manželství se dlouho nehrnuli. Když už k tomu pak došlo, proběhla žádost o ruku opravdu v parádním stylu. Harrison si k tomu vybral den svatého Valentýna, čili svátek všech zamilovaných. Veřejně před Calistou v jedné restauraci poklekl a svoji žádost doprovodil diamantovým prstenem za 300 tisíc dolarů. Dnes jsou spolu obě hvězdy v oficiálním svazku už osm let a vypadá to, že jsou naprosto spokojeni. Vychovávají společně adoptivního syna, žijí na Harrisonově ranči, kde se herec věnuje i rybaření nebo létání. A krátce před osmdesátkou čeká, až se začne natáčel pátý film o Indiana Jonesovi!

Jeden den honil vetřelce, druhý den se tajně oženil!

Některé celebrity si potrpí na honosné svatby. Callista a Harrison to vzali jinak, soukromě a v podstatě utajeně. Žádné drahé šaty, žádný luxusní hotel, všechno pěkně pod širým nebem. Calista si na sebe vzala běžné letní oblečení, Harrison byl v džínách. Prstýnky jim nesl adoptovaný syn. Bylo to ve státě Nové Mexiko, kde herec natáčel film Kovbojové a vetřelci. Vůbec nikdo ze štábu ani z Harrisonových kolegů netušil, že jednoho dne se legendární hvězda na plac vrátila jako potřetí ženatý muž!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden