Moje šťastná hvězda

Na pokraji sil! Znovu ve válce s Prachařem?

Modelka a bývalá rebelka Agáta Hanychová (38) si možná myslela, že až přežije tvrdý boj o půlroční dceru Rozárku s Jaromírem Soukupem (54), vrátí se jí do života klid.


To by se ale do všeho nesměl vložit ještě herec Jakub Prachař (40)! Bývalý manžel, se kterým má Hanychová dceru Miu (6), se rozčílil, že fotí dceru na internet.


Několikrát jí to prý zakázal, ale Mia je stále součástí mnoha reklam, které jsou pro Hanychovou hlavním zdrojem příjmů. Často s ní dcera propagovala dětské oblečení, jídlo, hračky nebo kosmetiku. A s tím je konec.


Maminka jí řekla, že se stydí


Šestiletá Mia už se na internetu objevit nesmí, Prachař to její mamince zakázal. Na to konto se do něj Hanychová pustila, že se pomátl, sám dává dítě věčně k chůvě a je to naprostý de*il. Za to se záhy omluvila, protože jí zavolala její matka Veronika Žilková (62), že se za ni stydí.


Zdá se, že válka se znovu rozhořela a bude ještě pořádné dusno. Hanychová může jen doufat, že Prachař nebude chtít Miu do své péče, jako za to bojuje Soukup u její nejmladší dcery.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden