Můj kousek štěstí

Proč se nemůže vdávat?

Svatba jako odveta.

Svatba by byl logický krok, tihle dva se přece vroucně milují a dávají to okatě najevo. Zdá se však, že to není tak žhavé, jak by se mohlo zdát. Dokáže to zpěvačka změnit?

Vášnivé polibky před rodinou, objetí, komplimenty, neustálé držení za ruce. Mezi Lucií Vondráčkovou (43)  a jejím MMA bojovníkem to vypadá na lásku jako vystřiženou z telenovely.

Zákulisní tamtamy už nějakou dobu bubnují do světa, že je na spadnutí i velkolepá svatba. Nezdá se ale, že by to byla otázka následujících dní, či měsíců, možná ani let. Mladému bijci se prý do ženění moc nechce.

Provokace?

Zdeněk Polívka (25) se prý teď chce soustředit primárně na kariéru. Koneckonců to se dalo očekávat, je o osmnáct let mladší než jeho partnerka, o budoucnosti tak mohou mít každý úplně jinou představu, a do té Polívkovy svatba nejspíš ještě dlouho zapadat nebude.

Pak je tu ještě jedna věc, resp. jeden muž. A tím je zpěvaččin exmanžel, bývalý hokejista Tomáš Plekanec (41). Není tajemstvím, že když se rozváděli, nebylo to úplně v dobrém. Bojovali o majetek i dva společné syny a jejich vztahy byly na bodu mrazu.

A přestože se situace v uplynulých letech uklidnila, stále do sebe příležitostně šijí. Vondráčková si třeba nedávno podle mnohých nenechala ujít příležitost, aby mu v klipu své nové písně sdělila, že „nebyl to příběh zrovna super“ nebo „máme roky ztracené“ apod.

Zpívá také o novém slunci, čímž zřejmě myslí Polívku. Reakce na sebe ale asi nenechá dlouho čekat, je tak možné, že bývalí manželé budou brzy opět na válečné stezce.

Co mu vadí?

Mluví se i o tom, že se Plekancovi vůbec nelíbí, že má na jeho syny vliv právě Polívka. Možná mu vadí jeho věk, možná jeho profese bojovníka MMA.

Své bývalé ženě tak ještě může dělat potíže, což její slibně se vyvíjející vztah může pořádně otrávit. Na druhou stranu, případná svatba s bojovníkem by směrem k Plekancovi byla tou nejtvrdší odvetnou akcí. Zpěvačka má o čem přemýšlet...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden