Můj kousek štěstí

Nahá a vítězná

Nový vztah sice zatím nepotvrdili, ale jedno je všem určitě jasné: Třeštík Evu viděl nahou!

Eva Decastelo (43) se nedá. Nebude nečinně přihlížet, jak manžel René Decastelo (49) veřejně toká s jinou.

Scenárista Slunečné a ZOO se totiž na večírku televize Prima ukázal s novou láskou, ragbistkou Evou Korniovou Jung (41). Aby dali najevo, že jsou, jak se říká, jedno tělo, jedna duše, drželi se za ruce, objímali a líbali. Opravdu si něco takového nechá Eva Decastelo (43) líbit?

Buďte klidní, představitelka drbny ze seriálu Slunečná si to líbit nenechala. Odpověděla vypečenému choti po svém: černobílou fotografií, z níž se usmívá nahá. Autorem odvážného snímku je Tomáš Třeštík (44), fešný fotograf, jehož manželství s podivínskou spisovatelkou Radkou Třeštíkovou (41) se rovněž rozpadlo.

Ostatně již nějakou dobu se šeptá, že Evu a Tomáše poutá ještě něco víc než pouhé sympatie. Oni sami spiklenecky mlčí, ovšem skutečnost, že fotograf zvěčnil Evu v rouše Evině, cosi vypovídá. Zkrátka ti dva spolu zřejmě chodí a snaží se to dát všem najevo, a to vskutku provokativně.

„Kde já byla, když se rozdávaly takovéhle postavy,“ nechala se slyšet kolegyně Martina Preissová (46). Fotograf je s Evinou figurou zjevně také spokojen. Je jen otázkou času, kdy často se svlékající herečka a fotograf přiznají, že jsou zamilovaní.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden