Moje sladké tajemství

Najde ještě životní lásku?

Moje sladké tajemství

Když Kachyňa onemocněl, stala se z Aleny pečovatelka a zdravotní sestra zároveň.

Smrt milovaného manžela srazila Alenu Mihulovou (56) doslova na kolena. Svůj žal utápěla v alkoholu, takže brzy přišla o práci. Nakonec se ale dokázala postavit osudu a se svou závislostí bojovat.

Alena Mihulová (56) se poprvé objevila před kamerou při natáčení dnes již kultovního filmu Karla Kachyni (†79) Sestřičky. Snímek vyprávějící o těžkých začátcích mladé zdravotní sestry přinesl Aleně nejen obrovskou popularitu, ale i velkou životní lásku.

Věkový rozdíl vůbec nevnímala

Mihulová se totiž při natáčení zamilovala do samotného režiséra Kachyni. Nevadilo jí, že byl o čtyřicet jedna let starší než ona. Zpočátku snad ten velký rozdíl ani nevnímala. Až když ji okolí začalo upozorňovat na věkovou nerovnováhu v jejich vztahu, začala svou lásku tajit.

Jak ale sama později přiznala, bylo to pro ni velmi těžké období. Takže se ti dva stále scházeli a rozcházeli a Alena občas ztropila nějakou scénu. Mihulová se dokonce čas od času pokoušela navázat vztah s někým jiným. Tehdy ovšem zjistila, že

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden