Moje šťastná hvězda

Našel si herec spřízněnou duši?

Herci Ladislavu Frejovi (81) je příjemně po boku krásné, neznámé ženy. Ta je však vdaná za jeho kamaráda! To nemusí dopadnout dobře.

Ačkoli se to snaží herec ze seriálu Kriminálka Anděl Ladislav Frej (81) utajit, v jeho životě je evidentně znovu láska. Tři roky po smrti své milované snoubenky Gabriely (†56) má blízko k pohledné rusovlásce. Má to ale jeden velký háček, je to manželka jeho kamaráda!

Tráví společně čas

Herec si společně se sympatickou dámou nenechal ujít premiéru hry Což takhle dát si chobotnici v pražském Komorním divadle Kalich. Sympatická zrzka ho doprovodila oblečená v černém outfitu s rudým psaníčkem. Frej se celou dobu usmíval na všechny strany a bylo vidět, jak si společnost rusovlásky užívá.


Naštval svého kamaráda?

Nebylo to poprvé, co se s ní objevil na veřejnosti. Poprvé s ní byl načapán letos v květnu, kdy spolu šli dokonce za ruku. „To jen aby nezabloudila,“ vysvětlil tehdy herec. O dva týdny dříve s ní také poobědval v restauraci.

Herec později vysvětlil, že se jedná o manželku jeho kamaráda, která ho pořádala o výpomoc. Zvláštní ale byla jeho reakce na otázku, jestli podobná setkání jeho kamarádovi nevadí. „Vadí,“ přiznal herec. Těžko tedy říct, co spolu doopravdy mají či nemají.

Dobře, že není sám

Určitě je ale dobře, že se po smrti své snoubenky herec znovu schází se ženou, se kterou se cítí dobře. A klidně mohou být jen dobrými kamarády a nemusí v tom být nic víc.

Hlavní je, že do společnosti nemusí chodit sám a má takto sympatický doprovod. Úsměv na jeho tváři je toho jasným důkazem. Snad mu nějakou dobu vydrží a nebude z toho nakonec průšvih.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden