Moje šťastná hvězda

Našel v ní konečně tu pravou?

Svoji lásku si dlouho nechávali pro sebe, nyní se ale Prachař Sandevou chlubí, kde může.

JAKUB PRACHAŘ (38) a SARA SANDEVA (25) v Karlových Varech cukrovali jako dvě hrdličky. Herečka přitom podobné akce nemusí. Proč se nechala přemluvit?


Už to bude rok, co vyšlo najevo, že jsou spolu. Za tu dobu si Jakub Prachař (38) a Sara Sandeva (25) dávali velký pozor, aby je někdo nepřistihl ruku v ruce. Teď už ale nic neskrývají. A vypadá to, že za to nemůže nic jiného než obyčejné mužské ego! 


Dosáhl svého?


Sara z Ulice a Dvojky na zabití, kde se s Prachařem dala dohromady, je velmi pohledná mladá žena, o tom není sporu. Může za to i její makedonský původ. Ten jí dodává šmrnc a pro našince i nádech exotiky.


Nedávno si užívali romantickou dovolenou.

Není se tedy čemu divit, že si ji Prachař hlídá jako oko v hlavě. Zřejmě to byl tedy on, kdo ji přesvědčil, aby se do Karlových Varů jeli podívat. Napovídal by tomu i fakt, že o Sandevě je známo, že podobné akce zrovna dvakrát nemusí. Jenže Jakub si vždycky rád chlubil...

Touží po ní spousta mužů

Ovšem nikdo by mu to nemohl vyčítat, protože na Saru si jistě brousí zuby nejeden chlap. Teď ale dal všem jasně najevo, že takhle kráska už je jen a jen jeho, a po celou tu dobu ji nespustil z očí. Co kdyby se náhodou kolem ní motal nějaký fešák? Zvlášť když jí to ve zlaté róbě tak moc slušelo.

Není žádné neviňátko

Nutno ale říct, že Sandeva není vůbec žádná stydlivka, která by jen čekala v koutě, tedy pokud jde hlavně o vztahy. Stačí si vzpomenout na její románek s fotbalistou Václavem Černým (24).

Oba však toužili spíš po kariéře a neměli na sebe čas. Pak skočila do náruče dalšího fotbalisty, tentokrát Jana Sýkory (28). Od toho herečka „přeskotačila“ opět k Černému, aby se nakonec definitivně rozešli. 

Krásná a talentovaná Sara je snem mnoha mužů.

Prošel si mnoha milostnými nezdary

Prachař před Sandevou zase lovil v různých vodách. Jen namátkou chodil s herečkou Marthou Issovou (41), kterou ale začal podvádět s někdejší studentkou z Bosny a Hercegoviny Mirnou Silajdžić (39).

Randil i s topmodelkou Denisou Dvořákovou (31), hovořilo se i o jeho náklonosti ke slovenské kolegyni Dianě Mórové (52). A samozřejmě Agáta Hanychová (37), za kterou se ale spíš styděl, než aby se s ní chlubil. Nezbývá tak než doufat, že teď už to je trefa do černého.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden