Můj čas na kafíčko
Našla Holišová konečně svého pana Božského?
Našla Holišová konečně svého pana Božského?

Dlouho to vypadalo, že hvězda seriálu Ulice Hana Holišová (43) nenajde toho pravého. Sice se nebránila lásce a seznamování, ale jednoduše když na to došlo, nikdy nepřeskočila ona pověstná jiskra. Vypadá to ale, že se to změnilo a herečka je konečně šťastná.

V srdci má lásku

Už nějakou dobu má žít s partnerem, který pracuje mimo hereckou branži, a vztah s ním si nemůže vynachválit. A co víc, dokonce z jejich blízkého okolí unikají informace, že se snaží o miminko! „Jsem delší dobu šťastná a spokojená.

Mám partnera, který není z naší branže, a to je opravdu všechno, co vám k tomu řeknu,“ prozradila jindy tajemná herečka v rozhovoru v roce 2021. 

Těžko tak říct, jestli chodí s podnikatelem, kuchařem, nebo fotbalistou. Jednoduše to z ní  dosud žádný novinář nedostal. Nejspíš to ale bude právě ten tajemný neznámý chlapík, se kterým má žít a plánovat rodinu.

Tomáš Smička (36).

Chystá se její konec v Ulici?

Možná to může mít souvislost i s tím, jak moc se postupně upozaďuje její role v Ulici. Dříve se kolem ní točil seriálový děj, teď se tam sem tam mihne, ale klíčové linky už jsou bez ní. Haně Holišové je třiačtyřicet let a to je bezesporu ten nejvyšší čas na první dítě.

Sice je krásná, vypadá mladší, ale biologické hodiny tím neošálí. Ačkoli si své soukromí hlídá, i tak víme o jejích dvou velkých láskách z minulých let. Jednou z nich byl mladší tanečník Tomáš Smička (36), se kterým dokonce i chodila do společnosti.

Chodila také s hercem

Chlubila se jím a moc jí to slušelo. Jenže spolu nakonec vydrželi jen asi rok. O něco déle pak žila s hercem Václavem Liškou (43). O tom sice nikdy nepromluvila, ale pusu na špacír si před časem pustil právě on. Bylo by tak krásné, kdyby její současný partner byl konečně tím princem na bílém koni, na kterého dlouhé roky čekala.

Jednou bude určitě krásnou a skvělou maminkou, která svou rodinu zahrne láskou. Navíc to nemusí ani znamenat konec její herecké kariéry. Pár let si dá pauzu a pak se klidně může vrátit i do seriálu Ulice.

Hned několik herců a hereček se nechalo z děje vyškrtnout, a po nějaké době se jejich postava zase vrátila. Půvabná herečka navíc také skvěle zpívá a objevuje se v muzikálech. O nabídky tak nemá a ani nebude mít nouzi.

reklama
Související články
Můj čas na kafíčko / 5.10.2024
Dvě manželství za sebou už má, přesto by se zpěvačka Lucie Bílá (58) nebránila třetímu. V poslední době dává svému pohlednému svalovci Radku Filipimu (39) najevo, že je nejdůležitějším mužem v jejím životě. Je do něj zamilovaná a často přidá nějaké vyznání na sociální sítě. Nedávno mu dokonce před zraky všech zazpívala k narozeninám, kde ho ujistila, […]
Zase přišla Tomicová o všechno? Prý nemá partnera ani práci!
premium
Osud ji zkouší! Vypadalo to, že má Pavla Tomicová (62) konečně důvod k úsměvu. Jenže je možné, že štěstí netrvalo dlouho a její budoucnost je krajně nejistá. Vkuloárech se bralo jako samozřejmost, že Pavla Tomicová (62) na podzim naskočí do nových projektů televize Prima. Jenže je asi všechno jinak. „Nevylučujeme to. Ale je to předmětem […]
Vzhledem k probíhajícímu soudu s bývalou manželkou má hudebník Ondřej Brzobohatý (41) starostí až nad hlavu. Špitá se, že alespoň v soukromí by se měl těšit z radostnějších zpráv. Aktuálním tématem je u nich doma prý vytoužené miminko. To by byla krásná zpráva, protože i jeho manželka Daniela (45) si potomka dlouho přeje. Minulost je pronásleduje Alespoň by […]
Můj čas na kafíčko / 4.10.2024
Konečně našla toho pravého. A před pár týdny si ho Anna Polívková (45) také vzala. V září se provdala za italského manažera Giuseppa Meleho. Svatba u moře Svatbu měli vskutku velkolepou. Nechyběl na ní ani její tatínek Bolek Polívka (75). Své „ano“ si Anička Polívková s Giuseppem řekli na pláži Jaderského moře u improvizovaného oltáře, nedaleko Bari. Slavili pak v […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz