Moje šťastná hvězda

Našla konečně chlapa

Diváci si ji zamilovali coby doktorku Valentinu Slavíčkovou v Modrém kódu, ale mužské příznivce si získala hlavně ve filmu Svatá čtveřice. Tam se totiž nebála odhodit všechny svršky a běhat zcela nahá po pláži.

Odvaha jí nechybí

Od té doby se jí nabídky na seznámení údajně hrnuly nejen přes sociální sítě. Téměř každý fanoušek stál o to, setkat se s ní, v domnění, že bude snadná kořist. Jak šeredně pak někteří muži narazili! Herečka přece jen hraje, co jí velí scénář.

A v soukromí ale rozhodně nehodlá někomu dát své srdce jen tak. I proto zřejmě doposud neměla žádný dlouhý vztah. A i když se spekulovalo, že v jejích sítích skončilo už pár kolegů, od zajíčka Václava Šandy (30) přes seriálového partnera z Ulice Václava Svobodu (55). Ale až tentokrát se objevil prý ten skutečně pravý.

Bude se ale herečka po čtyřicítce chtít vůbec vázat? Nebo už má zajeté své koleje soukromí a nebude je chtít změnit? Přece jen to v tomhle věku není tak snadné, zvlášť když není člověk zvyklý ve vztahu dlouhodobě žít...

Zvládne změnu?

Má bezpochyby své zvyky a teď to bude všechno jinak. Vztahy jsou přece o kompromisech, tak se teprve uvidí, jak v této zkoušce Marika s novým přítelem obstojí. O koho vlastně jde? Spekulují o tom nejen média, ale i kolegové a známí. Herečka si teď své soukromí totiž střeží ještě víc než kdy jindy.

Svobodný, nebo ženatý?

Je ale jasné, že herečka si na svého nového přítele dá zatraceně pozor. Především před veřejností se zatím nechce ukazovat. Podle kamarádek ani nechce více mluvit o tom, o koho jde a co je onen muž zač.

Podle známých a kolegů se s ním setkala na jedné akci. Poté s ním byla viděna při večerní procházce Prahou a několikrát i v restauraci. Podle očitých svědků se k sobě měli více než důvěrně, takže je zřejmé, že nejde jen o kamaráda. Herečka se usmívala na všechny strany, z čehož je jasné, že je zamilovaná.

Je to jenom flirt?

Nabízí se ale také otázka, zda nejde o muže ženatého, i to by byl pak důvod, proč se spolu ti dva zatím skrývají.Ale je dost možné, že pár je spolu déle, než se informace o nich dvou vůbec objevily. Uvidíme tedy, za jak dlouho se jeho jméno veřejně provalí. Bylo by bez pochyby skvělé, kdyby Marika svého prince na bílém koni už našla. Život bez partnera není snadný a je skvělé mít někoho po svém boku a kdykoli se o něj opřít. A není vyloučeno, že herečka stihne ještě i miminko.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden