Můj kousek štěstí

Krásná Iveta Vítová našla novou lásku. Snad se znovu nespálí

V náruči vdovce.

Konečně také nějaká dobrá zpráva! Krásná moderátorka a modelka Iveta Vítová (39) už prý není sama, podařilo se jí najít muže, který ji zaujal.

„Ten pocit, kdy vedle vás někdo stojí, podporuje vás hlavně psychicky, je strašně fajn,“ raduje se. Tajemného neznámého, jenž má být údajně vdovec, potkala ve škole, kterou navštěvuje dcera Aneta (9).

Manželské peklo

Tajuplný ctitel si nepřeje, aby se o něm psalo a mluvilo, což moderátorka respektuje. Ne snad že by se museli schovávat, k tomu údajně není důvod, ale nechtějí své city vykřičet do celého světa.

Blízcí přátelé i fanoušci jí lásku upřímně přejí, opravdu si ji zaslouží. V jedenáct let trvajícím manželství s podnikatelem Jaroslavem Vítem (45) si prožila peklo.

Ukázalo se, že ji podváděl a, ač bohatý, choval se k ní ještě k tomu jako skrblík. Vaz mu pomyslně zlomil údajný poměr s Dominikou Kratinovou (29), dcerou herce Vladimíra Kratiny (71).

Rozvod se potáhne

Ačkoli prý zprvu navrhoval, že by mu vyhovovalo ponechat chod věcí tak, jak je, tedy že by žil jak s manželkou, tak s milenkou, nakonec si sbalil kufry. „Ještě nejsem rozvedená, to je na dlouho,“ svěřuje se Vítová s tím, že rozvodové řízení už běží.

Rozvod se ale zřejmě potáhne, protože od zhroucení manželství uplynul rok, a neproběhlo ještě ani jedno stání. Iveta a Jaroslav se zřejmě zatím nedokážou na ničem podstatném dohodnout.

Je očividné, že blondýnku to stojí hodně sil, protože zhubla. Aby ne, musela se stěhovat a začínat s Anetou a Matějem (1) od nuly. Kéž by jí nová láska přinesla víc štěstí!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden