Moje šťastná hvězda

Našla si Berenika na natáčení milence?

Doma to má Berenice Kohoutové dost drhnout. Avšak z dá se, že ji to moc netrápí. Motá se totiž kolem ní idol žen!

BERENIKA KOHOUTOVÁ (32) se vdávala teprve před rokem a půl a už to vypadá, že si za manžela našla náhradu. A nejde prý i nikoho jiného než o FILIPA BLAŽKA (49).

Na chlapy neměla Berenika Kohoutová (32) ze seriálu Jedna rodina zrovna štěstí. Když se ale podruhé vdala, zdálo se, že konečně našla toho pravého. Stále častěji se ale říká, že to není tak docela pravda a její krátké manželství už delší dobu prochází krizí. A možná za to může i její náklonnost k sexy kolegovi!

Nečekaný krach

Její první manželství s bývalým mužem Tatiany Dykové (44) bylo v podstatě omylem. Filmový producent Pavel Čechák (45) byl úplně jiný než Kohoutová. A pokud si myslela, že jí pomůže k zajímavým rolím, spletla se.

Už tehdy to mezi nimi jiskřilo

Proto se po dvou letech rozvedli. Pak se povídalo o jejím vztahu s kolegou ze soutěže Tvoje tvář má známý hlas Janem Maxiánem (39). Ani tady ale nepřišel šťastný konec. Když potkala svého současného manžela Kryštofa Kubína (36), se kterým má dceru Lolu (3), vše se zdálo zalité sluncem.

Kohoutová ale podle všeho opět potvrzuje svoji „nestálost“. V zákulisí českého showbyznysu už se nějaký ten pátek spekuluje, že si herečka moc dobře rozumí s Filipem Blažkem (49). Hráli spolu už v Ulici, Blažek byl její seriálový otec.

Už tenkrát to prý mezi nimi dost jiskřilo. Teď se potkali v Jedné rodině, kde je Kohoutová jeho manželkou. Někteří jejich kolegové tvrdí, že spoustu věcí ani nemusejí předstírat, jako by je snad měli „nacvičené“ z reálného života.


Přitom Blažek má rodinu. S manželkou Jolanou (43) mají dcery Johanu (18)Filippu (8).  manželkou je herec už více než dvacet let, což se možná ukazuje jako problém. I když je Blažek rodinný typ, přece jen může být jeho manželka dost „okoukaná“.

To je hlavní důvod, proč se mluví o jeho románku s Kohoutovou. Prý se doma nudí a hledá jinde povyražení. Proto by si mohli s mladší herečkou sednout.

Šli na to moc rychle

Kohoutová je podle některých jejích známých zbrklá a do všeho se žene po hlavě. Což by jen potvrzovalo, proč si s Kubínem rychle „upletli“ dítě a následovala nepříliš připravená svatba. Zkrátka se neznali tak dobře, aby mohli s klidným svědomím zakládat rodinu.

Sama v jednom rozhovoru přiznala, že šli na všechno moc rychle. Uvidíme, kam se její „kamarádství“ s Blažkem posune. Je jasné, že pokud se něco děje, budou to chtít udržet v tajnosti. Kdyby jejich románek „prosákl“ na veřejnost, byl by z toho pěkný skandál.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden