Můj kousek štěstí

Našla si Laurinová dalšího zajíčka?

Její milostné nezdary dřív probíral bulvár, proto teď o vztazích mlží…

Zamilovaná, ale nepoučitelná! To se povídá o herečce ze seriálu ZOO. Sabina Laurinová (51) možná randí s výrazně mladším mužem.

Prohlásila, že o třináct let mladší partner není žádný problém. Jsou to ale zvraty! Ještě nedávno se mluvilo o tom, že je sama a zoufalá.

Pro mnoho lidí by byl přitom zajíček po jejím boku nepochopitelným krokem. Náš zdroj, který má blízko k seriálu ZOO, prozradil, že dokonce i někteří její kolegové si za jejími zády ťukají na čelo. Nechápou, proč si konečně nenajde někoho, s kým to nebude dobrodružství nahoru dolu, ale klidný a harmonický vztah.

Poslední oficiální vztah s Karlem Kameníkem skončil před 12 lety.

Starší muži ji nepřitahují?

V minulosti se spekulovalo o románcích s Markem Ztraceným (39) či s bývalým fotbalistou, dnes fitness trenérem Lukášem Bodečkem (35). A dost nahlas i o jiskření s hercem Markem Němcem (42) v době, kdy spolu v seriálu Sestřičky natočili řadu žhavých scén.

Na vážno to tehdy určitě nebylo, zřetelně šlo spíš o fyzickou přitažlivost. I proto se sem tam objeví zvěsti, že Laurinovou muži v jejím věku zkrátka nepřitahují, přestože v minulosti s takovými chodila.

Diví se někdo?

Stačí vzpomenout například na Josefa Vojtka (58), se kterým byla šest let. Jenže to už je hodně vousatý „příběh“, od té doby se změnilo hodně. Možná i Laurinové vkus a požadavky na pana Dokonalého.

Pravdou je, že je to její věc, pokud si chce užívat s mladšími muži, budiž jí to přáno. Třeba jí to i některé kolegyně závidí. Nelze se pak ale divit, že podobná aférka nikdy nepřeroste v něco, na čem by Laurinová mohla stavět budoucnost.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden