Moje šťastná hvězda

Našla si novou práci

Komu se nelení, tomu se zelení. Tohle přísloví očividně platí i pro herečku Veroniku Gajerovou (57), bývalou hvězdu seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Vzhledem k tomu, že herci mají teď o práci nouzi, musela Gajerová jednat. Potřebovala se nejen postarat o rodinu, ale také ještě stále splácí velké dluhy v řádech milionů korun.

Nemohla si proto dovolit jen tak sedět doma a čekat, co jí spadne do klína. Naposledy hrála v divadle někdy začátkem září a s dabingem to neměla o moc lepší. Našla si tedy práci mimo obor. A světe, div se, moc ji to baví.

Veronika začala pracovat v obrovské firmě, která se zabývá květinami, konkrétně například dekorativními květinovými stěnami nebo girlandami.

V kolektivu je oblíbená

Herečka má starosti o všechny květiny pečovat, zalévat je a dávat pozor, aby jim něco nechybělo. „Vzala si mě pod palec moje inspektorka Helenka, která mě neskutečně mile přijala.

Všichni mě tam přijali,“ raduje se Gajerová. Nová práce jí očividně prospívá, a to nejen finančně, ale i psychicky. Zdá se být víc v klidu a uvolněná.

Změní obor úplně?

„Udělala jsem velký posun, jsem v kolektivu úžasných lidí. Je to úplně jiný svět,“ pochvaluje si herečka. Trochu to zní, jako by snad chtěla hereckou kariéru pověsit definitivně na hřebík.

Přece jen pro ni tato profese znamenala spoustu stresu a náročných natáčecích dní a teď, když poznala něco jiného, asi se jí do toho bude jen těžko vracet. Ať už se herečka rozhodne jakkoli, je vidět, jak moc se snaží všechny své dluhy splatit, za což jí dáváme palec nahoru.

Očividně to nebere na lehkou váhu a dělá, co může. Snad to už nebude dlouho trvat a bude zase moct bestarostně uléhat do postele. Za ty roky starostí by si to jistě zasloužila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden