Můj kousek štěstí

Našla si ženatého milence?

Lásku jí každý přeje, proč by ji tedy chtěla tajit? Může v tom být háček ... nebo něčí manželka.

Stále častěji začínají prosakovat informace, že Pavla Tomicová (61) ze seriálu ZOO má nového partnera.

Což by jí samozřejmě většina lidí přála, mají stále v paměti, jak jí ublížil herec Ondřej Malý (58), když ji po devatenácti letech manželství opustil kvůli mladé milence Kristýně Kociánové (38). Má to však háček.

Povídá se totiž, že Tomicová nechce svého nového vyvoleného představit ani svým nejbližším přátelům, natož ho vzít například na nějakou oficiální společenskou akci. Jako by se bála toho, co na něj lidé řeknou.

Proč by to ale dělala? Záletný manžel už má nový život, s Kociánovou vychovává ročního syna Jakuba, tak není důvod, proč by se nemohla i Tomicová novou láskou pochlubit.

Mnozí soudí, že její tajný milenec může být zadaný a ona se bojí výčitek okolí, že rozbíjí něčí rodinu. Zní to logicky, dělala by totiž to samé, co měla za zlé Malému a Kociánové.

Na druhou stranu, pokud opravdu někoho skrývá, tak to stejně dřív, nebo později praskne a pak to může být jen horší. Možná by tedy bylo lepším řešením vzít kritikům vítr z plachet a novou láskou se prostě pochlubit.

Některé informace naznačují, že nový muž v jejím životě je sice ženatý, ale s partnerkou už nějakou dobu nežije, což by bylo pro herečku výraznou polehčující okolností. Šťastný vztah už by si určitě zasloužila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden