Moje šťastná hvězda

Opustí i druhou manželku?

Před dlouhými lety utekl Václav Vydra od své ženy. Je snad možné, že to udelá znovu?

Velké obavy má mít herečka Jana Boušková (69). Společně s manželem Václavem Vydrou (68) tráví čím dál méně času. A hlavou jí prý občas proběhnou myšlenky, jestli ji jednoho dne neopustí!

Hvězda seriálu Policie Modrava Jana Boušková (69) už tvoří s hercem ze seriálu Na vlnách Jadranu Václavem Vydrou (68) zamilovanou dvojici pres čtyřicet let. Až v poslední době se ale množí spekulace, že už to není, co bývalo. Tráví spolu málo času, na dovolené jezdí odděleně, a navíc ani nemají společné koníčky.

V zajetí obav

Nejspíš by se tak Bouškové nikdo nemohl divit, kdyby ji občas přepadly pochmurné myšlenky a začala se bát, že skončí sama. Sice jsou spolu dlouho, ale pokud si Vydra usmyslí, že je čas na změnu, je schopen všeho. Vždyť v minulosti kvůli lásce k Bouškové opustil manželku Danu Homolovou (72).

Daně Homolové srdce zlomil před mnoha lety, ji to ale dodnes velmi bolí.

Stále citlivé téma

Ta se s rozpadem manželství dlouho vyrovnávala a šrámy na duši jí zůstaly dodnes.  Aby také ne, když spolu byli dohromady skoro deset let.

„No a pak zemřel partner Jany Bouškové Petr Svojtka, kterého usmýkala tramvaj, a Vašík jí tak dlouho pomáhal, až tam zůstal.

Odešel za ní na Štědrý den v roce 1983 a domu už se nevrátil,“ pamatuje si na tento okamžik, jako kdyby se to stalo včera. „O Vánocích mi řekl, že mě má stále rád, ale Jana ho potřebuje,“ dodala.

Nemohl si pomoct

Pravda je, že byl Vydra do Bouškové zamilovaný už od studentských let, a když se dozvěděl, jaká tragédie ji potkala, šel za hlasem svého srdce, začal ji navštěvovat, poskytl ji velkou oporou, porozumění a z toho vztah, který trvá dodnes.

V redakci si tak myslíme, že Boušková muže být v klidu. Je sice pravda, že na sebe nemají moc času, ale to je hlavně tím, že už nesdílejí společný koníček, kterým vždy byla jízda na koni.

Na koně už si nikdy nesedne

Herečka z nej totiž v minulosti ošklivě spadla a skončila v nemocnici. Od té doby se koní bojí a nechce se k nim pro jistotu ani přiblížit.  Chápe ale, že je péče o koně Vydrovou vášní, a kdykoli jen muže, jezdí za nimi.

 Společně se ale snaží alespoň co nejvíce pracovat, například už mnoho let každý týden nahrávají vtipné komentáře k pořadu o vaření Prostřeno! Jsou nerozlučnou dvojicí, kterou spojil osud, a pevně věříme, že spolu budou ještě mnoho let.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden