Můj čas na kafíčko

Navzdory těžkému dětství a mládí se z Terezy Brodské stala sebevědomá dáma

Můj čas na kafíčko

Je to už téměř třicet let, co potkala svou velkou lásku. S manželem se doplňují a jsou si navzájem oporou.

Talentovaná a sympatická herečka Tereza Brodská (54) si musela projít mnoha těžkými zkouškami. Nakonec ale žije tak, jak si vysnila, po boku své odudové lásky Herberta Slavíka (59).

Sympatická a pohledná herečka Tereza Brodská (54) je už opravdu velmi dlouho zamilovaná. Osudového partnera a velkou oporu našla ve svém manželovi, úspěšném fotografovi Herbertu Slavíkovi (59). Jejích láska už trvá nádherných osmadvacet let a oba doufají, že ještě spoustu společných let přidají.

Ne vždy ale byla Brodská podobně šťastná a spokojená. Zejména dětství a mládí totiž neměla vůbec snadné a asi jen málokterá žena by si to s ní chtěla vyměnit. Brodská totiž pochází z umělecké rodiny, přičemž je dcerou herce Vlastimila Brodského (†81) a Jany Brejchové (83).

Měla velmi složité mládí a dětství

Doma ale žádná idylka nebyla, spíš naopak. Ačkoli byla vymodleným dítětem, hned po šestinedělí ji maminka odložila ke

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden