Můj kousek štěstí

Písařovicová má v tom jasno: Chce dítě, a to co nejdřív!

Kariéru jedné z našich nejlepších moderátorek je Daniela zjevně ochotná hodit za hlavu.

Moderátorka Daniela Písařovicová (44) se stále nevzdává myšlenky na vlastního potomka. Pro Ondřeje Brzobohatého (39) to je však, podle všeho, docela šok.

Jeho kariéra je parádně rozjetá a péče o dítě může být pro ambiciózního umělce čárou přes rozpočet. Na druhou stranu se v minulosti hovořilo o tom, že jedním z hlavních důvodů, proč neklaplo jeho manželství s Taťánou Kuchařovou (35) byl fakt, že bývalá Miss World, která se živí modelingem, se na porod ještě necítila.

Brunetce nezbývá než doufat, že se muzikant otcovských povinností nezalekne.

Konec idylky

Jenže od rozchodu s modelkou už uběhlo docela dost času. Brzobohatý mohl své myšlenky přehodnotit. Tím spíš, když jim to s Písařovicovou klape, jsou evidentně spokojeni, mohou cestovat a plnit si sny.

To by s příchodem dítětem minimálně částečně skončilo. Tím spíš, že těhotenství Daniely by vzhledem k jejímu věku nemuselo být úplně snadné. Přesto se moderátorka v jednom z rozhovorů nechala slyšet, že si život bez dětí neumí představit.

Už se na tom pracuje?

Možná už s tím ale ani nepočítala. Přitom nelze říct, že by Písařovicová neměla v minulosti šanci otěhotnět. Přestože se dlouho zdálo, že na žádného muže nemůže narazit, nějaké románky za sebou má.

Randila údajně třeba s hercem Lukášem Hejlíkem (42), byla spojována i s kolegou z České televize Jakubem Železným (49). Všechny vztahy nejspíše skončily záhy. Až s Brzobohatým zřejmě cítí, že by mohla založit rodinu.

Muzikant s tím ale musel počítat. Daniela se touhou otěhotnět nikdy netajila. Teď by jí navíc hrozilo, že o svou lásku přijde. Povídá se, že pár na miminku zodpovědně pracuje. Už to zaslouží gratulaci.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden