Můj čas na kafíčko

Začíná to být mezi nimi vážné

Herečka je známá svou nakažlivou chutí do života a obrovskou energií.

Zpočátku to vypadalo, že chce jen zapomenout na svého nevěrného manžela Martina Stropnického (65). Není divu, vždyť rozvod známou herečku zasáhl na tom nejcitlivějším místě a tak se nikdo z jejích přátel nedivil, že hledala útěchu v mužské náruči.

Jenže teď se zdá, že se skutečně jedná o velkou a osudovou lásku. Herečka Veronika Žilková (61) si dokonce se svým partnerem Josefem Holomáčem (62) nedávno užila první dovolenou.

Nedávno vyrazili na svou první společnou dovolenou.

Všechno je jednou poprvé

Vyrazili si do Beskyd a s fanoušky pak sdíleli i společnou fotku u vánočního stromečku. Jeli tam hlavně kvůli křtu alba kapely Warning Vision. Herečka se zároveň svěřila, že je to poprvé, co jede na metalový koncert, ale že žít se zkrátka musí.

Delším dovoleným se ale Veronika nejspíš vyhýbá hlavně proto, že se snaží být nablízku své dceři Agátě Hanychové (37), která čeká dítě s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (53). Vytoužené miminko má přijít na svět na konci dubna a tak se celá rodina těší, že se brzy rozroste o dalšího malého človíčka.

Často hlídá vnoučata

A protože Agáta stále pracuje, samozřejmě je ráda, když je maminka po ruce a pomůže jí s hlídáním dcery Mii (5), kterou má ze vztahu s Jakubem Prachařem (39), a syna Kryšpína (11), jehož otcem je bývalý fotbalista Miroslav Dopita (41).

Září štěstím

Žilková je tak doslova na roztrhání, což jí ale evidentně svědčí.Herečka je totiž známá svou chutí do života a obrovskou energií, s kterou zvládá všechny problémy své početné rodiny. A protože má nyní po boku „toho pravého“, už zase září štěstím.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden