Můj kousek štěstí

Naznačila, že má chlapa

Klame tělem?

Výbušnou informaci poskytla veřejnosti sama Sabina Laurinová (50), jindy plachá a tajemná.

Jako by se herečka rozhodla konečně pochlubit chlapem, a tak naznačila, že možná není sama. Všeobecně se soudí, že blondýnka žije jako jeptiška a vzorně se stará o dcery Valentýnu (20) a Maju (13), které musí živit.

Oba otcové, rocker Josef Vojtek (57) a zubař Karel Kameník (61), totiž práskli do bot. Ale co když je všechno jinak? Co když už spanilou herečku nebaví slýchat soucitné poznámky typu: To je ta osamělá chudinka?

Tajemná

Hvězda seriálu ZOO se nechala slyšet, že si soukromí úzkostlivě střeží a s nikým mimo rodinu a úzký okruh přátel o osobních věcech nemluví. Naznačila, že kdyby měla přítele, nedozví se to živá duše, protože by ho dokázala dobře skrývat. No tak vida.

Úspěšná herečka má už zřejmě plné zuby vžité představy, že se jí láska vyhýbá, a pokusila se nám tímto nenápadným způsobem naznačit, že není opuštěná osoba, ale šťastná žena, která usíná v náruči milujícího muže.

Z toho se fanoušci bezesporu zaradují, protože kdo by sympatické umělkyni nepřál spokojenost v osobním životě? A té se jí ne vždy dostávalo.

To se nepovedlo

Dceru režiséra Františka Laurina (87) během dětství a dospívání nikdy nenapadlo, že si v dospělosti nedokáže udržet úplnou rodinu. Její rodiče jsou spolu dvaapadesát let, Sabině dopřáli krásné, čítankové dětství, a tak byla přesvědčena, že totéž jednou poskytne svým potomkům.

Proč se to nepovedlo, na to neumí odpovědět. Domnívá se, že se na rozbití obou jejích klíčových vztahů možná podílel fakt, že je úspěšnou herečkou a že má časově náročné povolání. Muži se podle ní neradi o ženu dělí s nesčetnými obdivovateli.

Svatba před kamerou

Smutné je i to, že se vdávala vždy jen před kamerou, třeba v seriálu Sestřičky, nikdy však ve skutečném životě. A zrovna ona by byla nádherná nevěsta. Ale kdoví, pokud v současné době schovává nějakou velkou lásku, třeba se k romantické svatbě skutečně schyluje.

Tu však utají jen sotva, to by se musela vdávat někde na Dálném východě, což není příliš pravděpodobné. Až se tedy objeví na radnici v bílých krajkách po boku okouzlujícího fešáka, bude se o tom vědět.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden