Můj čas na kafíčko

Nečekaný obrat v životě jejího přítele Jiřinu Bohdalovou opravdu zaskočil!

Můj čas na kafíčko

Otázku, jak to vlastně s jejich vztahem je, nyní vyřešila nepříjemná komplikace.

Čtyři muži, počítáme-li i tatínka, hráli v životě Jiřiny Bohdalové (91) zásadní roli. Tím posledním je slovenský podnikatel Ľubomír Focko (68). Ten ale tuto roli možná už dohrál.

Prvním důležitým mužem byl pro Jiřinu Bohdalovou (91) její tatínek. Byl to skvělý člověk a pohodář, ale také statečný chlap. Bojoval proti nacistům a později trpěl v komunistickém kriminále. Zatkli ho krátce předtím, než se Jiřina měla vdát za vědce Břetislava Staše (94).

Svatba se sice konala, ale ve znamení smutku a bez průvodu starých automobilů, který otec plánoval. Břetislav, s nímž měla herečka dceru Simonu (67), se pro ni stal dalším člověkem, který silně ovlivnil její život. Manželství se sice brzy rozpadlo, ale oba

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden