Moje šťastná hvězda

Nebude mít Yvetta Blanarovičová "mamánka"?

Jak dlouho udrží syna pod křídly?

Herečka YVETTA BLANAROVIČOVÁ (52) si prožila své. Není divu, že na některých věcech velmi lpí, protože patří mezi její jistoty. Mezi ně patří i její syn..

MATYÁŠ (28) svou matku před časem vyděsil téměř k smrti, když zničehonic zkolaboval. Prožila si okamžiky neuvěřitelné hrůzy, než se dozvěděla, o co se vlastně jedná. „Lékaři mi řekli, že může jít o rakovinová ložiska,“ vzpomíná herečka. Za synův kolaps mohla nakonec štítná žláza a stres z obchodních problémů, který prožíval. „Matyáš to v sobě skoro rok dusil a nic mi neřekl,“ povzdychla si ustaraná matka. Říká se, malé děti malé starosti, velké děti, velké starosti.U Matyáše to platí dvakrát, protože je to mladý muž velmi temperamentní a má roztodivné nápady.

Kreativita mu nechybí

Matyáš už jako dítě školou povinné dával své matce slušně zabrat. „Já být můj syn, tak se mlátím od pondělí do pátku vařečkou,“ řekl sebekriticky a vzápětí dodal: „Ne, že bych mlácenej nebyl.“ Matyášovy známky byly v jednom období skutečně na pováženou. Při tom sice velmi zaměstnaná, ale pečující matka neměla tušení, proč tomu tak je. Dokonce zvažovala i návštěvu dětského psychologa. Když už šlo opravdu do tuhého, Matyáš nerad přiznal, že šlo o pouhou sázku. Vsadil se, že bude mít samé pětky a propadne. Sázku ale nakonec prohrál. Nedostal pětku z tělocviku. Podobné nápady Matyáše už dávno přešly. Na vysoké vystudoval management, diplomacii a to vše ještě rozšířil o komunikaci. Svou matku svým „prozřením“ nesmírně potěšil.

Chce se osamostatnit

Yvetta svého syna velmi miluje, otázkou ale je, proč mu zatím zakázala počít dítě. Možná si myslí, že Matyáš ještě není dostatečně zralý, aby založil rodinu. Možná má strach o jeho zdraví, aby na sebe nenaložil opět víc, než unese. Může se jí také zdát, že syn i přes exkluzivní vzdělání ještě nic pořádného nedokázal. A nebo má strach, že jednoho dne odejde za jinou a ona zůstane sama.

Herečka je zřejmě na své dítě hodně fixovaná.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden