Můj čas na kafíčko

Nečekaný a drsný rozvod kvůli alkoholu?

Můj čas na kafíčko

Vypadalo to, že s alkoholem už nechce mít nic společného. Zjevně ale sám cítí, že k němu má stále blízko, a bojuje s tím pomocí terapií.

Prošli si společně peklem, jenže teď to vypadá, že ani zdaleka nemají vyhráno. Martina Preissová (49) přiznala, že její manžel Martin Preiss (50) se stále léčí ze závislosti na alkoholu. A klidně se může stát, že se neubrání a přijde pohroma!

Ačkoli to vypadalo, že už je z toho venku a další složité okamžiky je snad nečekají, zdá se, že vyhráno ani zdaleka nemají. Hvězda seriálu Dobré zprávy Martina Preissová (49) se v rozhovoru přiznala, že její manžel Martin Preiss (50) stále musí dojíždět za terapeutkou.

Stále není ani zdaleka vyhráno

A není to kvůli ničemu jinému než kvůli strachu, že selže jeho vůle a sáhne po sklence něčeho jiného, než je jen voda. Evidentně tak stačí málo, a oblíbená manželská dvojice bude mít opět velké problémy!

Člověk by si řekl, že alkoholovou závislost má Martin Preiss za sebou, ale zjevně si stále uvnitř není dostatečně jistý, že

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden