Moje šťastná hvězda

Nečekaný konec velké lásky?

Narušil urostlý fotograf jejich klidný vztah? Eva z něho má být úplně vedle. Jak to dopadne?

Mezi krásnou EVOU BUREŠOVOU (27) a PŘEMKEM FOREJTEM (34) to jiskří, což ostatně dávají na sociálních sítích možná až moc často najevo. Nedávno se ale mezi ně měl nečekaně připlést fotograf TOMÁŠ TŘEŠTÍK (43).

Ze začátku ani jeden z nich nechtěl, aby se rozkřiklo, že spolu chodí. Teď oba přidávají na sociální sítě skoro denně zamilované fotografie a videa. Je vidět, že se herečka a zpěvačka Eva Burešová (27) a její dlouhovlasý šéfkuchař Přemek Forejt (34) opravdu milují.

„V současné době jsem asi nejšťastnější za posledních několik let, co jsem neprožívala moc veselé období. Nechci, aby to skončilo,“ nechala se slyšet seriálová kráska. Už to bude zhruba půl roku, co jsou spolu, což je sice poměrně krátká doba, to jim ale nezabránilo v tom, aby se už stačili sestěhovat.

Na svém instagramovém profilu se herečka pochlubila tím, jak spolu vybavují nový byt v centru Prahy. Její miláček například přispěl do jejich hnízdečka lásky květinami, které má i ve své olomoucké restauraci.

Nejspíš chce, aby se tam cítil opravdu jako doma. „Květiny jsou moje vášeň“ řekl stručně. Jenže v poslední době se mezi nimi měli objevit i první mráčky.


Má ji jen pro slávu?

Nedávno se začalo spekulovat o tom, že si chce Přemek svoji lásku vzít. Jenže ona má na sňatky poněkud jiný názor, který asi jen tak měnit nebude. „Svatba je krásná věc, ale myslím si, že by do toho lidé neměli spěchat, ale spíš se víc poznat,“ prohlásila. Jeho nátlak má být ale čím dál tím větší.

Proč ale najjednou tak moc spěchá? Z našeho zdroje ale víme, že si chtěl herečku pojistit. Zanedlouho se totiž otevřou restaurace, tudíž sympatický kuchař bude muset zase odjet do Olomouce, aby mohl svůj podnik vést. S Evou se tedy nebudou  asi vídat tak často jako teď.

A právě toho se má dlouhovlasý sympaťák velice obávat. Jeho přátelé prozradili, že se údajně bojí toho, že si  Eva kvůli nedostatku společně stráveného času najde někoho jiného. Což se už možná stalo, a to ani Forejt nemusel ani nikam odjíždět.

Má raději urostlejší muže

Že si Burešová oblíbila muže s bujnou kšticí, to je o ní známo. Jak si ale fanoušci povšimli, Evu začínají přitahovat i trošku jiní muži, konkrétně tedy fotograf a spisovatel Tomáš Třeštík (43), který se nedávno rozešel s manželkou, spisovatelkou Radkou Třeštíkovou (39). 

Poté se měl Tomáš hodně sblížit právě s hvězdou Slunečné. Ta mu třeba měla nedávno ukazovat, jak se  správně hrají hry na herní konzoli. A podle všeho se mají vídat mnohem častěji. Není tak ani trochu divu, že má Přemek strach, aby se do něho jeho láska nezamilovala. Přece jenom Tomáš je velký fešák a ženám se vždy hodně líbil.

Opustí ho?

Navíc v současné době neprochází zrovna lehkým obdobím a rozptýlení po boku temperamentní Evy je pro něho jistě vítanou změnou. Byla by ale Burešová schopná hodit za hlavu vztah, na který tak dlouho čekala? U herečky je možné asi všechno.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden