Moje sladké tajemství

Nečekaný rozvod přišel jako rána z čistého nebe

Není tajemstvím, že Vandě Hybnerové (53), známé například ze seriálu ZOO, náhlý rozvod zlomil srdce. Manželství se Sašou Rašilovem mladším (49) totiž dlouhá léta považovala za téměř dokonalé.

Jestli někdo dokázal českou veřejnost skutečně šokovat, tak to byl Saša Rašilov (49), když po dvacetiletém, zdánlivě bezproblémovém manželství odešel od Vandy Hybnerové (53). Veřejnost je totiž považovala za zlatíčka českého showbyznysu a každý, kdo je znal, byl přesvědčen, že spolu zůstanou až do skonání věků.

Jeho odchod ji zcela zničil.

Jednoho dne se sebral a byl pryč

Vždyť to bylo takové typické studentské manželství. Zažili spolu chvíle, kdy neměli na nájem, a okamžiky chvály, když přišly první úspěchy v divadle nebo na televizní obrazovce. Brzy si také pořídili dvě dcery, a protože jim chtěli dopřát život v přírodě, koupili na Vysočině dům, který pak vlastníma rukama zrekonstruovali.

Jejich vzájemná souhra byla až dojemná, takže se zdálo, že tito sympatičtí manželé spolu v poklidu zestárnou. To ale patrně bylo jen pouhé zdání. Rašilova začal spořádaný život dusit, a tak se jednoho dne sebral a bez slůvka vysvětlení se doslova vypařil z povrchu zemského.

Téměř celý jeden rok se schovával v pronajatém bytě, a i když se později vyjádřil, že za jeho odchodem od rodiny nebyl nikdo třetí, následující události jej usvědčily z toho, že přinejmenším tak trochu „mlžil“.

Byl prý tehdy zamilovaný do podnikatelky Věry Miťkové, která jej ale záhy vyměnila za jiného muže. Uběhlo jen pár let, a vše bylo zase úplně jinak.

Rozvod ji úplně zlomil

Vanda si našla novou lásku, závodníka rallye Jakuba Chouru, a podle všeho je nyní opravdu šťastná. I Saša Rašilov od základů změnil svůj život. Pořídil si novou rodinu. Zamiloval se totiž do své mladičké kolegyně Ludmily Němečkové (36) a pořídil si s ní další dvě dcerky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden