Moje šťastná hvězda

Nechá se Hanychová brzy vylepšit?

Bývalá modelka Agáta Hanychová (36) se nikdy netajila tím, že není spokojená se svým poprsím.


Po druhém porodu se to navíc mělo ještě zhoršit. Ačkoli už mnohokrát chtěla operaci podstoupit, teď ji ale náhle odmítá, a to velmi radikálně. „Plastiku jsem chtěla asi tisíckrát. Tisíckrát jsem byla někde objednaná, nikdy jsem tam nešla a jsem za to vděčná,“ překvapila.


Fanoušci jsou v šoku


Sama říká, že je nyní jen jednou z mála holek, které mají v branži přirozené poprsí. Každá operace navíc představuje riziko a možné komplikace, které mohou v krajním případě skončit i smrtí, což zřejmě došlo i Agátě, která odmítá pro něco tak povrchního riskovat život.


Není divu, že změnila názor, vždyť má doma dvě malé děti! Navíc se prý bojí narkózy, a jestli něco opravdu nechce, tak zemřít při tom, když jí budou lékaři opravovat prsa. Fanoušci jsou v šoku, jak rozumně Hanychová mluví, a trochu ji údajně podezřívají, že to není úplně z její hlavy.


Dost možná ji totiž ovlivnil její nový partner, o dva roky starší chirurg Andrej Nikov (38). Ten musí moc dobře vědět, co všechno takový zásah do těla obnáší, a patrně do toho zasvětil i Agátu. Uvidíme, s čím přijde příště.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden