Moje šťastná hvězda

Nechal Patrasovou o svátcích samotnou?

Smutné Vánoce má údajně za sebou herečka a zpěvačka Dagmar Patrasová (67). Říká se, že se na ni saxofonista Felix Slováček (80) vykašlal a ona tak většinu adventu strávila sama.

Dokonce kolují zvěsti o tom, že se na konci roku potkal i se svou bývalou milenkou, malířkou Lucií Gelemovou (40). S tou byl sice po rozchodu na ostří nože, ovšem čas všechny rány zahojil a opět si rozumějí.

Patrasovou všechny spekulace o tom, že k sobě mají mít blízko, hodně rozčilují. Nemůžeme tak vyloučit, že je občas zapije i něčím jiným než jen sklenicí vody.

Nad vodou jí mají držet její děti, herečka Anna Slováčková (28) s hudebníkem Felixem Slováčkem mladším (40), ale také Ital Vito (53), který byl v minulosti jejím milencem. Sice dlouhodobě žije v Itálii, ale Patrasová se několikrát pochlubila, že si denně volají a nedokážou na sebe zapomenout.

Ital Vito je stále jejím miláčkem

Důrazně odmítá, že by ho vyškrtla ze svého života. Pořád by ale byla samozřejmě nejšťastnější, kdyby se Slováček vykašlal na všechny své milenky a „kamarádky“ a měl oči jen pro ni. Nezbývá tak než doufat, že si to třeba dal Slováček jako novoroční předsevzetí. Opora a časté objímání od manžela totiž Patrasové dlouhodobě chybějí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden